Miloš Milutinović (foto: Kolubarski okrug)
Miloš Milutinović (foto: Kolubarski okrug)
02.02.2023, 07:44

Miloš Milutinović novi načelnik Kolubarskog okruga

č: | fb:

Miloš Milutinović, diplomirani poslovni informatičar, master ekonomista i doskorašnji pomoćnik gradonačelnika Valjeva, novi je načelnik Kolubarskog upravnog okruga.

 

Na ovu dužnost je postavljen Odlukom Vlade Republike Srbije umesto dosadašnjeg načelnika Gorana Milivojevića, koji je na toj funkciji bio od 2015. godine.

Miloš Milutinović i Goran Milivojević

Miloš Milutinović i Goran Milivojević (Foto: Kolubarski okrug)

 

Nakon primopredaja dužnosti, novi načelnika Kolubarskog upravnog okruga je rekao da je velika čast, ali i odgovornost, stupanje na funkciju načelnika Kolubarskog upravnog okruga.

 

"Moj primarni posao je da budem spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava na teritoriji Kolubarskog upravnog okruga. Naravno, praćenje i pomaganje u realizaciji projekata od državnog značaja, kao i dovođenje novih projekata i investicija u Kolubarski upravni okrug će takođe biti deo mojih zaduženja", rekao je Milutinović.

 

Najavio je da će na samom početku održati sastanke sa predsednicima opština i gradonačelnikom, zatim će obići teren, utvrdiće prioriteta i radiće na njihovoj realizaciji.

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati 5 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 6 sati 5 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar