Miloš Milutinović (foto: Kolubarski okrug)
Miloš Milutinović (foto: Kolubarski okrug)
02.02.2023, 07:44

Miloš Milutinović novi načelnik Kolubarskog okruga

č: | fb:

Miloš Milutinović, diplomirani poslovni informatičar, master ekonomista i doskorašnji pomoćnik gradonačelnika Valjeva, novi je načelnik Kolubarskog upravnog okruga.

 

Na ovu dužnost je postavljen Odlukom Vlade Republike Srbije umesto dosadašnjeg načelnika Gorana Milivojevića, koji je na toj funkciji bio od 2015. godine.

Miloš Milutinović i Goran Milivojević

Miloš Milutinović i Goran Milivojević (Foto: Kolubarski okrug)

 

Nakon primopredaja dužnosti, novi načelnika Kolubarskog upravnog okruga je rekao da je velika čast, ali i odgovornost, stupanje na funkciju načelnika Kolubarskog upravnog okruga.

 

"Moj primarni posao je da budem spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava na teritoriji Kolubarskog upravnog okruga. Naravno, praćenje i pomaganje u realizaciji projekata od državnog značaja, kao i dovođenje novih projekata i investicija u Kolubarski upravni okrug će takođe biti deo mojih zaduženja", rekao je Milutinović.

 

Najavio je da će na samom početku održati sastanke sa predsednicima opština i gradonačelnikom, zatim će obići teren, utvrdiće prioriteta i radiće na njihovoj realizaciji.

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U nedelju 3. marta Pre 1 dan 9 sati

Preventivni pregledi štitaste žlezde

U nedelju 3. marta, od 8 do 16 časova, u oko 170 zdravstvenih ustanova širom Srbije, biće organizovani preventivni pregledi, ovaj put pregledi štitaste žlezde. Nije potrebno zakazivanje, građani...  · 1 komentar

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 14 sati

"Jači smo od sudbine!". Normalno, od razuma...

Ima istine u onom što se čuje o našim političarima: "Svi su oni, isti!", iz vlasti i opozicije. Počev po onom što nije najvažnije, ali mu ne trebaju dokazi: sa ovim se ne slažu. Isti i što ga ne...

Radovi Ključka vrela (foto: www.mionica.ra)
Iz oblasti vodosnabdevanja Mionici 1.03.2024

Ključka vrela jedan od najvećih projekata

Projekat izgradnje vodovodnog sistema Ključka vrela u selu Ključ, kojim će biti rešen višedecenijski problem vodosnabdevanja u 12 sela, jedan od najvećih iz oblati vodosnabdevanja koji je ikada...