Ana Brnabić (foto: Đorđe Đoković)
Ana Brnabić (foto: Đorđe Đoković)
22.05.2023, 08:54

Ana Brnabić otkazala dolazak u Valjevo

č: | fb:

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić otkazala je dolazak u Valjevo i posetu Tehničkoj školi. Ovo su saznali novinari dvadesetak minuta pre događaja koji je juče u popodnevnim satima najavljen iz Vlade Srbije i Regionalne privredne komore, a kasnije je i zvanično saopštio direktor Tehničke škole da je premijerka otkazala dolazak.

 

Premijerka Ana Brnabić, direktorka Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić i predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež trebalo je danas da posete Tehničku školu u okviru promocije regionalnih trening centara.

 

U valjevskoj srednjoj školi ovog prepodneva bila je direktorka Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić.

 

Nakon obilaska Tehničke škole, potpisan je sporazum između direktora Tehničke škole Branka Goloskokovića i direktora tri kompanije u Valjevu Hisens Gorenje, Hansgrohe i Biserba.

 

Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 14 sati 28 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara