03.08.2023, 07:01

Marko Vidojković i Nenad Kulačin govoriće na protestu "Valjevo protiv nasilja"

č: | fb:

Osmi protestni skup "Valjevo protiv nasilja" biće održan u četvrtak 03. avgusta 2023. godine, sa početkom u 20 časova, na Gradskom trgu.

 

Prema najavi organizatora, građanima će se obratiti i na pitanja odgovarati, u njihovom prepoznatljivom stilu, autori kultne emisije "Dobar, loš, zao", Marko Vidojković i Nenad Kulačin, koji su izrazili želju da budu gosti našeg grada.

 

Nakon završetka programa na Gradskom trgu krenuće se u još jednu protestnu šetnju gradskim ulicama.

 

Ponesite vaše pištaljke, trube, bubnjeve… Da nas bolje čuju! Ponesite vaše transparente… Da nas bolje vide! Nema nazad", poručuje, u pozivu za osmi građanski protest "Valjevo protiv nasilja", Valjevski pokret otpora, koji je tehnički organizator.

Aktuelno

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 11 sati 49 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara

 (foto: )
Jubilej Pre 12 sati 47 minuta

Ciklus koncerata za 70 godina MŠ "Živorad Grbić"

Uzbudljivo muzičko putovanje kroz sedam decenija talenta i uspeha očekuje nas u Muzičkoj Školi "Živorad Grbić", koja ove godine slavi značajan jubilej - 70 godina uspešnog rada.