Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
22.03.2020, 20:24

U Valjevu 24 obolela od korona virusa

č: | fb:

U Valjevu je kod još šest osoba potvrđen slučaj korona virusa, čime je ukupan broj za manje od 24 časa povećan na 24 obolela, nezvanično je potvrđeno Kolubarskim.rs iz više izvora.

 

Uzorci novoobolelih su poslati na analizu u nacionalnu referentnu laboratoriju Instituta Torlak, odakle je stigla potvrda da su testirani pozitivni na korona virus. Kao nezvanično saznajemo među obolelima su zaposleni Zavoda za javno zdravlje Valjevo.

 

Većina obolelih se nalazi na odeljenju Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, dobrog opšteg stanja, dok se oni sa lakšom kliničkom slikom nalaze u kućnim uslovima.

 

Prema zvaničnim podacima objavljenim na sajtu Ministarstva zdravlja od 18 časova u Srbiji ima 222 potvrđena slučaja korona virusa, što znači da je u Valjevu čak deset posto od ukupno potvrđenih slučajeva.

 

Kako nezvanično saznajemo u Valjevu je oko 400 osoba u kućnoj izolaciji.

Aktuelno

Europrom objekat (foto: Europrom)
PR tekst Pre 3 sati 33 minuta

"Europrom" i u Zavlaci

Maloprodajni objekti "Europrom"-a nalaze se na teritoriji sedam opština. Sedma je opština Krupanj, a novootvoreni "ljubičasti" objekat nalazi se u mestu Zavlaka.   Kako je saopšteno iz...

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 9 sati 51 minuta

U Valjevu još 21 osoba pozitivna na koronavirus

U Valjevu je još 21 osoba pozitivna na COVOD-19, tako da je ukupan broj obolelih 430, pokazuju podaci od 13. jula Zavoda za javno zdravlje Valjevo. U Valjevskoj bolnici hospitalizovano je 20...  · 4 komentara