Registracija Prijava preko FB
Štab za vanredne situacije (foto: www.valjevo.rs)
Štab za vanredne situacije (foto: www.valjevo.rs)
29.04.2020, 12:25

Dr Branka Miholjčić je novi rukovodilac SOT

č: | fb:

Novi rukovodilac Stručno-oprativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija (SOT) je dosadašnji član i član Štaba za vanredne situacije dr Branka Miholjčić.

 

Ona je na čelo SOT imenovana na telefonskoj sednici Štab za vanredne situacije grada Valjeva koja je održana danas nakon ostavke dosadanjeg rukovodioca SOT dr Zorana Živkovića.

 

Dr Živković, koji je i zamenik gradonačelnika Valjeva, je ostvaku podneo jutros iz, kako je naveo, ličnih i moralnih razloga, o čemu su Kolubarske.rs pisale.

 

Ovo je peta promena na čelu Stručno-oprativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija (SOT) od uvođenja vanrednog stanja.

 

 

Aktuelno

Zahvalnica vrtića herojima (foto: Đorđe Đoković)
U vreme pandemije Pre 21 sati 49 minuta

Valjevski vrtići se zahvalili "našim herojima"

Zaposleni i mališani u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" zahvalili su se svim, kako su ih nazvali, "našim herojima" koji su svojim radom doprineli suzbijanju širenja koronavirusa i ponovnom...

Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
GIK proglasio Pre 17 sati 5 minuta

Peta lista GG Lokalni front Va-Slobodni ljudi

"Grupa građana Lokalni front Va – Slobodni ljudi" naziv je liste sa 20 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. To je peta izborna lista kandidata za loklna izbore koji će biri održani 21. juna.  · 12 komentara