Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
18.08.2022, 07:14

Javni poziv za energetsku efikasnost

č: | fb:

Grad Valjevo je raspisao javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova ugradnjom solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema ugradnjom kalorimetara, cirkulacionioh pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji Valjeva u 2022. godini.

 

Ovaj javni poziv je raspisan u okviru realizacije Programa za sprovođenje mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Valjeva za 2022. godinu za koji je opredeljeno 60 miliona dinara, polovinu sredstava je obezbedilo Ministarstvo rudarstva i energetike. Od ukupno 60 miliona dinara za dve mere koje su obuhvaćene Javnim pozivom opredeljeno je 20 miliona, do čega je 15 miliona za prvu, a pet miliona dinara za drugu meru.

 

Cilj sprovođenja ove mere je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji grada Valjeva.

 

Pravo učešća na ovom javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za obavljanje delatnosti i koji ispunjavaju uslove definisane Pravilnikom i ovim javnim pozivom, a koji vrše nabavku, radove i ugradnju materijala, opreme i uređaja.

 

Konkursna dokumentacija se može preuzeti na internet stranici grada Valjeva: www.valjevo.rs ili lično u prostorijama Gradske uprave grada Valjeva.

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
U Domu zdravlja Pre 15 sati 6 minuta

Oko 250 sugrađana na preventivnim pregledima

Ultrazvučni pregled dojke za žene i PSA test za otkrivanje tumora prostate u ranoj fazi kod muškaraca ponovo su izazvali veliko interesovanje sugrađana. Ultrazvučni pregled dojke urađen je za 102...  · 1 komentar

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 30.11.2023

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...  · 9 komentara