Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
18.08.2022, 07:14

Javni poziv za energetsku efikasnost

č: | fb:

Grad Valjevo je raspisao javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova ugradnjom solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema ugradnjom kalorimetara, cirkulacionioh pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji Valjeva u 2022. godini.

 

Ovaj javni poziv je raspisan u okviru realizacije Programa za sprovođenje mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Valjeva za 2022. godinu za koji je opredeljeno 60 miliona dinara, polovinu sredstava je obezbedilo Ministarstvo rudarstva i energetike. Od ukupno 60 miliona dinara za dve mere koje su obuhvaćene Javnim pozivom opredeljeno je 20 miliona, do čega je 15 miliona za prvu, a pet miliona dinara za drugu meru.

 

Cilj sprovođenja ove mere je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji grada Valjeva.

 

Pravo učešća na ovom javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za obavljanje delatnosti i koji ispunjavaju uslove definisane Pravilnikom i ovim javnim pozivom, a koji vrše nabavku, radove i ugradnju materijala, opreme i uređaja.

 

Konkursna dokumentacija se može preuzeti na internet stranici grada Valjeva: www.valjevo.rs ili lično u prostorijama Gradske uprave grada Valjeva.

Aktuelno

Izložba u Trnavcu (foto: IUS Trnavac)
U Internacionalnom umetničkom studiju Pre 51 minuta

Otvorena izložba "Terra – Skulpture"

U Internacionalnom umetničkom studiju "Radovan Trnavac Mića" otvorena je izložba pod nazivom "Terra -Skulpture". "Čast nam je da imamo priliku da ovde u Interancionalnom umetničkom studiju...

 (foto: )
Ponosni na ovaj jubilej Pre 51 minuta

Škola u Brežđu obeležila 130 godina postojanja

Škola u Brežđu, koja nosi ime čuvenog vojvode Živojina Mišića, proslavila je sto trideset godina postojanja. Škola "Vojvoda Živojn Mišić" osnovana je 1892. godine, a jubilej je proslavljen uz...  · 1 komentar

Opštinska uprava Ub (foto: Dragana Nedeljković)
Podrška akademcima Pre 21 sati 52 minuta

Konkurs opštine Ub za studentske stipendije

Do 2. decembra otvoren je konkurs za dodelu stipendija studentima koji žive na teritoriji opštine Ub. Uslovi za sticanje ove vrste podrške u studijskoj 2022/23. godini  nisu menjani u odnosu na...