Savremeni internacionalni akvarel (foto: Andrew Smith)
Savremeni internacionalni akvarel (foto: Andrew Smith)
28.11.2016, 08:34

Izložba u "Trnavcu" do polovine decembra

č: | fb:

Izložba "Savremeni internacionalni akvarel", koja je otvorena pre mesec dana u Internacionalnom umetničkom studijs "Radovan Trnavac Mića", biće produžena do 15. decembra zbog velikog interesovanja javnosti. 

 

Od otvaranja ove zanimljive izložbe, 26. oktobra do danas, povećan je broj ljubitelja umetnosti. "Svakodnevno nam dolaze u posetu brojni Valjevci, učenici osnovnih i srednjih škola sa svojim nastavnicima i profesorima, ali i posetioci iz drugih gradova, koji su žarko želeli da pogledaju ovu zanimljivu i vrednu postavku", navode iz Internacionalnog umetničkog studija.

 

Prvobitno je bilo planirano da izložba "Savremeni internacionalni akvarel" bude otvorena do 26. novembra. Vlasnik beogradske Galerije "A" Peđa Aćimović podržao je odluku Internacionalnog umetničkog studija da se izložba produži i omogućio je da akvareli sa šest kontinenata budu dostupni publici do polovine decembra.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 18 sati 3 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 20 sati 52 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.