Registracija Prijava preko FB
Kolubarski okrug | Opština Mionica

Vesti iz Opštine Mionica

 • Uručena dečja auto-sedišta (foto: Ana Perić)
  U opštini Mionica

  Uručeno 60 dečjih auto-sedišta

  Predsednik opštine Mionica Boban Janković je uručio 60 auto-sedišta roditeljima dece rođene na teritoriji ove opštine u periodu od septembra 2017. godine do polovine marta 2018. godine.

 • Postavljanje tabli o kategoriji (foto: Ana Perić)
  U Mioničkoj opštini

  Turistička domaćinstva dobila table o kategoriji

  U toku je postavljanje tabli o kategoriji ugostiteljskih objekata u seoskim turističkim domaćinstvima i domaćoj radinostina teritoriji Mionice, koja je među prvim opštinama koja je donele odluku o postavljanju tabli o kategoriji za objekte u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima.

 • VODAVODA (foto: Đorđe Đoković)
  Potpisan sporazum o izvozu

  Vrujačka VODAVODA u zemljama Zaliva

  Kompanija VODAVODA potpisala je sporazum o izvozu i distribuciji vode u Katar, Bahrein i Saudijsku Arabiju. Tokom trodnevne posete Srbiji predstavnici kompanije Caro General Trading iz Kuvajta i njihovi partneri iz Katara, Bahreina i Saudijske Arabije, posetili su Dom VODAVODE u Banji Vrujci.

 • Dogradnja prostorija KC Mionica (foto: Željko Maksić)
  Iz Fonda za lokalne samouprave

  Mionici četiri miliona dinara za proširenje objekta Kulturnog centra

  Mionica je dobila četiri miliona dinara za projekat dogradnje i završetka radova na pomoćnom objektu Kulturnog centra Mionica. Na konkursu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, pored Mionice iz Kolubarskog okruga novac je dobila i Osečina, dok na spisku nema Valjeva.

 • Mionica (foto: Đorđe Đoković)
  58. Međunarodno takmičenje

  Mionica domaćin biciklističke trke "Kroz Srbiju"

  Međunarodna biciklistička trka "Kroz Srbiju" krenuće 7. juna iz Mionice. "To je odlična prilika da se biciklizam afirmiše među mioničkom decom", rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković koji je razgovarao sa predsednikom Biciklističkog saveza Srbije.

 • Uskršnje radovanje u Mionici (foto: Ana Perić)
  Za mališane i njihove roditelje

  “Uskršnje radovanje” u Mionici

  Na Trgu vojvode Živojina Mišića u Mionici održana je nova manifestacija pod pokroviteljstvom opštine Mionica "Uskršnje radovanje". Mališani i njihovi roditelji uživali su u bogatom zabavnom programu koji su pripremili recitatori i pevači iz mioničkih osnovnih škola,

 • Izložba likovne kolonije Kolut Mandić (foto: Željko)
  “Istočnik” u galeriji Kulturnog centra Mionica

  Izložba likovne kolonije “Kolut Mandić”

  U Kulturnom centru Mionica do 10. aprila biće otvorena izložba slika likovne kolonije "Kolut Mandić", koja je okupila značajna imena srpskog i crnogorskog slikarstva, kao i vrhunske umetnike iz Rusije.

 • Izgradnja sportske hale u Mionici (foto: Ana Perić)
  Ministar Udovičić obišao radove i najavio

  Hala sportova u Mionici biće završena do jula

  Radovi na izgradnji sportske hale u Mionici biće završeni najkasnije za tri meseca, najavio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. Mionica će izgradnjom sportske hale dobiti Nacionalni trening centar za rukomet.

 • Nebojša Stefanović u Mionici (foto: Ana Perić)
  Ministar Stefanović u Mionici

  Bezbednost građana, zapošljavanje, dovođenje investitora

  "Veoma nam je važna komunikacija sa građanima jer je to jedini način da čujemo vaše mišljenje i da odgovorimo na sva pitanja", rekao je juče u Mionici potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

 • Mionica (foto: Đorđe Đoković)
  Help i Mionica potpisali ugovor o realizaciji projekta

  Za dvadeset preduzetnika 48.000 evra

  Mionica je među šest gradova i opština u Srbiji koji su uključeni u projekat "Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu zapadnog Balkana". Vrednost projekta za opštinu Mionica iznosi 48.000 evra i ima za cilj podsticanje razvoja mikro i malih preduzeća i preduzetništva na teritoriji opštine Mionica.