Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Vaterpolo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
19.05.2018, 15:33

Zvezda jaka za podmlađene Valjevce

č: | fb:
U 9. kolu SLS, danas na bazenu SC Gale Muškatirović u Beogradu, Crvena zvezda je pobedila VK Valjevo sa 18:4 (3:1, 3:0, 6:3, 6:0) i nastavila trku za titulu državnog prvaka sa Partizanom, koji je bio bolji u prvom međusobnom duelu.
 
Valjevci su ponovo igrali nekompletni bez Rackova, Radulovića i golmana Spasojevića, pa su u ekipi bii momci iz sopstvene Škole vaterpola. Crveno-beli su bili prejak protivnik, posebno u završnoj četvrtini, kada, uz ostalo, do izražaja dolazi i fizička pripremljenost igrača.
 
Golove za VK Valjevo postigli su Filipović 2, Panajotović i Bosić po 1, a još su igrali golmani Brakočević i Ilić, te Arsenović, Marković, Savić, Mitrović, Matović, Gligorijević, Popović, Đorđević i Mirković. Najefikasniji kod Zvezde bio je Tanasković sa 6 golova, Njegovan je dao 3, a Ljubenović 2 gola.
 
Do kraja SLS valjevski vaterpolisti će sve utakmice igrati u gostima, samo će Zemunci u pretposlednjem kolu gostovati na olimpijskom bazenu SRC Petnica. Igra se 14 kola bez plej-ofa.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 15 sati 29 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 18 sati 18 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.