Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
09.11.2016, 10:06

Još jedan načelnik u Gradskoj upravi iz LDP-a

č: | fb:

Dosadašnji načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove Saša Ivanović je smenjen, a na njegovo mesto biće postavljen inženjer zaštite bilja Dragan Mojsilović (LDP) zadužen za zelenilo u Gradskoj direkciji.

 

Kako Kolubarske.rs saznaju Ivanoviću rešenje o razrešenju sa mesta načelnika još uvek nije uručeno, ali je odluka o njegovoj smeni doneta, tako da već od ponedeljka neće biti na čelu komunalne inspekcije. Smena Ivanovića nije deo koalicionog sporazuma, s obzirom na to da je on bio kadar socijalista, dok je Mojsilović član LDP, nego je to, kako nezvanično saznajemo, odluka gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića.

 

Dragan Mojsilović će biti treći načelnik nekog odeljenja u Gradskoj upravi, koji ne dolazi iz vladajuće koalicije, Srpske napredne stranke ili Socijalističke partije Srbije, nego je član neke opozicione partije. Nedavno je na mesto načelnika Odeljenja za zajedničke poslove u Gradskoj upravi postavljen Dragan Stanković Lidža, takođe LDP, dok je pre tri meseca za načelnika Odeljenja za lokalni razvoj postavljena Tijana Todorović (DS), koja je bila i na odborničkoj listi Demokratske stranke.

 

Sudeći po izboru dva načelnika odeljenja u Gradskoj upravi i najavi da će Žarko Kovač (LDP) odbornik u Skupštini grada biti pomoćnik gradonačelnika nakon odlaska u penziju Stanka Terzića, nameće se zaključak da je i LDP deo vladajuće koalicije koju u Valjevu čine naprednjaci i socijalisti.

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 13 sati 25 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 13 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 10 komentara