Parking (foto: Đorđe Đoković)
Parking (foto: Đorđe Đoković)
31.01.2017, 11:53

Od sutra skuplje parkiranje

č: | fb:

Parkiranje u Valjevu, u crvenoj i plavoj zoni, od sutra biće skuplje za deset posto. U JKP Vidrak navode da cene njihovih usluga nisu menjane tri godine i to je jedini razlog povećanja cena.

 

U crvenoj zoni sat parkinga koštaće 40 dinara, u plavoj zoni 25 dinara, dok će cena dnevne karte u plavoj zoni biti 112 dinara.

 

Stanarska parking karta, nakon poskupljenja, iznosiće 330 dinara, univerzalna parking karta na mesečnom nivou koštaće 5.595 dinara, dok će rezervisana parking karta u crvenoj zoni za mesec dana, za pravna lica, koštati 7.830, a u plavoj zoni 6.710 dinara.

 

Posebna taksa, (kazna za neplaćeno parkiranje) umesto dosadašnjih 1.000 koštaće 1.100 dinara i izdaje se "za nepravilno korišćenje parking mesta ili neispunjavanje obaveze plaćanja usluge, a prema Odluci o javnim parkiralištima grada Valjeva".

 

Na teritoriji grada Valjeva u crvenoj i plavoj zoni ukupno ima 1920 parking mesta.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 17 sati 30 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 20 sati 19 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.