Voz (foto: Đorđe Đoković)
Voz (foto: Đorđe Đoković)
11.09.2017, 11:00

Izmena saobraćaja vozova na barskoj pruzi

č: | fb:

Zbog radova na barskoj pruzi do 14. novembra doći će do izmene saobraćaja međunarodnih i vozova iz unutrašnjeg saobraćaja, obaveštava preduzeće "Srbija Voz".

 

Voz koji iz Bara polazi u 7.10, saobraćaće do Valjeva i od Vreoca do Beograda, kao i voz koji iz Beograda polazi u 9.10  koji će ići do Vreoca i od Valjeva do Bara. Za putnike će biti organizovan autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo, navodi se u saopštenju.

 

Noćnim vozovima za Bar bćei promenjeno vreme polaska i prevozni put. Voz koji iz Bara polazi u 19.00 , polaziće u 16.50 i voz koji iz Beograda polazi u 21.10, polaziće u 20.17. Ovi vozovi saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko Kraljeva i Lapova.

 

Za putnike iz Užica za Beograd u 3.34, autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo, biće organizovan samo radnim danima. Subotom, nedeljom i državnim praznicima autobuskog prevoza neće biti u navedenim stanicama.

 

Za vozove iz Beograda za Vreoce u 4.45 i iz Valjeva za Užice u 19.02, u navedenom periodu neće biti organizovan prevoz autobusima, saopštilo je preduzeće "Srbija Voz".

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 20 sati 25 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 23 sati 14 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.