Tešnjarske večeri (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjarske večeri (foto: Đorđe Đoković)
07.08.2017, 12:14

Maskenbal i veče valjevskog folklora

č: | fb:

Četvrtog dana Tešnjarskih večeri biće organizovan maskenbal na Gradskom trgu, a na letnjoj pozornici nastupiće valjevska kulturno-umetnička društva, čiji je koncert sinoć odložen zbog kiše.

 
Kako su saopštili organizatori, zbog lošeg vremena, dečji maskenbal će biti održan večeras u 19 časova, ali ne na letnjoj pozornici kako je bilo planirano, nego na Gradskom trgu. Maskirani mališani krenuće u šetnju u 18.15 časova sa platoa Centra za kulturu, pored Granda, Desankivog venca, potom Karađorđevom do Gradskog trga.
 
Turnir u malom fudbalu u OŠ Sestre Ilić, umesto od večeras, startovaće sutra 8. avgusta u 19 časova.

 

Na Letnjoj pozornici od 21 čas je veče valjevskog folklora. Nastupiće Sveti Georgije, Krušik, Valjarica, Izvor, Đerdan i Gradac.                                            

U parku Pećina od 17 do 19 časova biće održana škola rolera.

 

U 20.15 u Istraživačkoj kući biće organizovan World caffe, predstavljanje mogućnosti za mlade kroz program ERASMUS+, dok je "Istraživački matine" od 21 čas.

 

U 21 čas u Muzeju zavičajnih pisaca biće otvorena izložba radionice stripa i animacije.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 17 sati 5 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 19 sati 54 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.