(foto: Photographer:GRLIC)
(foto: Photographer:GRLIC)
13.11.2017, 13:29

Četiri gudala za rock

č: | fb:

Kvartet Intermeco, jedan od najatraktivnijih muzičkih sastava na srpskoj sceni, održaće večeras u 19.00 časova koncert u valjevskoj muzičkoj školi.

 

Mada klasičarke po obrazovanju, četiri umetnice svoj muzički izraz više od 15 godina grade kroz rock i underground zvuk. Do sada su održale više stotina koncerata i sarađivale sa brojnim muzičkim zvezdama: Bajagom, grupom Van Gog, Amirom Medunjanin, Divnom Ljubojević, Marčelom, Zdravkom Čolićem, Anom Stanić, Katarinom Jovanović. Na koncertu u Valjevu izvode muziku EKV, Amy Winehouse, Oktobar 1864,U 2, Sting i drugih autora.

 

Koncert kvarteta Intermeco je jedan od programa  u ovogodišnjoj koncertnoj sezoni valjevske muzičke škole, pod nazivom „U muzikalnom stilu“, kojim želi da valjevskoj publici predstavi  savremene eksperimente koji povezuju  različite muzike žanrove kroz formu klasičnog koncerta.

 

Koncert kvarteta Intermeco, biće održan 13. je ujedno i poziv MŠ „Živorad Grbić“ svima onima kojima tradicionalan klasičan zvuk nije blizak, da razbiju predrasude i da se prisustvom na „Intermeco programu“ uvere da je lepota muzičkog izraza univerzalna i uvek dovoljno snažna bez obzira na formu,stil i epohu.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 15 sati 17 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 18 sati 6 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.