Predstava Nesrećna Kafina (foto: Đorđe Đoković)
Predstava Nesrećna Kafina (foto: Đorđe Đoković)
29.01.2018, 11:39

"Nesrećna Kafina" na dva festivala

č: | fb:

Predstava za decu "Nesrećna Kafina", u koprodukciji Centra za kulturu i Šabačkog pozorišta, već na početku godine učestvovaće na dva festivala.

 

Nakon uspešne valjevske premijere, sredinom novembra prošle godine, predstava "Nesrećna Kafina" rađena po motivima smešno žalosne igre Jovana Jovanovića Zmaja, gostovaće na brojnim pozorišnim smotrama.

 

Otvoriće Zimski festival pozorišta za decu u Aleksincu, koji počinje danas a završava se 3. februara. Potom će 1. februara biti odigrana u Šabačkom pozorištu, u okviru projekta "Krugovi", dok će 9. februara "Nesrećna Kafina" zatvoriti Festival predstava za decu "Kruška" u Kruševačkom pozorištu.

 

Režiju i dramatizaciju je uradio Nebojša Savića, a u predstavi graju: Angelina Lukić, Maja Lukić, Branko Antonić, Uglješa Spasojević  i Strahinja Barović. Scenografiju je uradio Dušan Arsenić, kostine Selena Tomašević, scenski pokret i koreografiju Pjer Rajković, muziku Lola Paic.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 2 sati 29 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...