Zoran Gajić i Lazar Gojković (foto: www.valjevo.rs)
Zoran Gajić i Lazar Gojković (foto: www.valjevo.rs)
26.04.2024, 06:49

Ministar i gradonačelnik o sportskoj infrastrukturi u Valjevu

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković ugostio je ministra sporta Zorana Gajića, državnog sekretara Marka Kešelja i predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka, saopštila je PR služba grada Valjeva.

 

Kako se navodi u saopštenju, pokrenute su nove inicijative i predstavljeni planovi i programi razvoja sportske infrastrukture u Valjevu.

 

Gradonačelnik Gojković se najpre zahvalio na poseti i naglasio da grad Valjevo izdvaja značajna sredstva u skladu sa mogućnostima za razvoj sporta i omladine. Dodao je da je zadovoljan koliko je urađeno u Valjevu kada je reč o sportskoj infrastrukturi i naveo planove za naredni period. Kao najvažnije projekte je izdvojio izgradnju sportskog kompleksa "Senjak", kao i Halu sportova, koja će prema njegovim rečima biti veoma reprezentativna i maksimalno korišćenja što se tiče svih evropskih i svetskih takmičenja.

Ministar sporta u Valjevu

Ministar sporta u Valjevu (Foto: www.valjevo.rs)

 

Ministar je istakao važnost tretiranja sporta u celini, uključujući i fizičko vaspitanje u školama, vrhunski sport i rekreaciju. Takođe, podržao je gradonačelnika Gojkovića u planovima za naredni period i poželeo mu puno sreće.

 

Nakon radnog sastanka u Gradskoj upravi, gradonačelnik Gojković i ministar sporta Zoran Gajić su zajedno sa saradnicima obišli Halu sportova, gde se trenutno održava "Mali sajam sporta", u organizaciji Sportskog saveza Srbije.

Aktuelno

 (foto: )
Važan jubilej Pre 13 sati 58 minuta

Gino Vannelli na 40. Valjevskom džez festivalu

Jubilarni 40. Valjevski Džez festival, sa motom "Istorija, tradicija, spektakl", biće održan od 16. do 18. maja. "Imamo veliku čast da premijerno u ovom delu Evrope predstavimo veliku svetsku...  · 1 komentar

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 1 dan 14 sati

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara