Plakat Kao na filmu
Plakat Kao na filmu
27.12.2018, 10:21

Koncert filmske i popularne muzike

č: | fb:

Valjevska muzička škola zvanično će se oprostiti od 2018. godine, velikim novogodišnjim koncertom filmske i popularne muzike pod nazivom "Kao na filmu" koji će se održati u koncertnoj sali večeras u 19 časova.

 

- Godina koja je u školu donela blizu 270 nagrada, realizaciju četiri muzička festivala u sopstvenoj organizaciji, na desetine koncerata održanih u zemlji, ali i inostranstvu, koncertnu sezonu podržanu od strane valjevske publike uvek punom salom, gostovanja inostranih umetnika i domaćih velikih ansambala kao i prvu operu realizovanu u koprodukciji sa Gimnazijom Širen iz Pfafenhofena, biće zaokružena nastupom ansambala škole. Prepoznatljive i publici omiljene filmske numere kao i melodije popularne muzike, izvodiće horovi škole, vokalne grupe, kamerni ansambli i orkestri. Kako to nova godina i zahteva, MŠ "Živorad Grbić" obećava i poneko iznenađenje u skladu sa samim praznikom - rekla je direktor škole mr Suzana Radovanović Perić.

 

Organizatori poručuju da će večeras Valjevu pokloniti veliku muziku izvedenu kroz zvuk velikih ansambala koji će okupiti oko 150 učesnika najvećeg školskog koncerta u godini, sa velikim, hrabrim i toplim  željama za 2019. godinu u kojoj ova institucija obeležava 65 godina postojanja.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 15 sati 32 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 18 sati 22 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.