Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
06.12.2014, 15:31

Poginuo mladić

č: | fb:

 U saobračajnoj nesreći, koja se prošle noći desila u ljiškom naselju Rosulje, na putu za Jajčić i Latković, smrtno je stradao S. S. (21), potvrženo je danas Kolubarskim.rs u policiji. Do nesreće je došlo oko 3.10 sati, kada je putničko vozilo, kojim je upravljao Z. G, sletelo sa puta i udarilo u betonski propust.

Z. G. je lakše povređen, dok je S. S. sa teškim telesnim povredama opasanim po život dovezen u Valjevsku bolnicu, gde su lekari u Urgentnom centru konstatovali smrt. Njih dvojica su, po saznanjima Kolubarskih.rs, bili nerazdvojni drugovi, a nesreća se dogodila gotovo pred kućom nastradalog.

Opštinski tužilac u Mionici, koji pokriva i područje Ljiške opštine, izdao je nalog za obdukciju nastradalog mladića S. S. kako bi se utvrdili uzroci smrti. Tužilac će Osnovnom sudu u Mionici predložiti pritvor za Z. G. da tokom dalje istrage o ovoj saobraćajnoj nesreći ne bi uticao na svedoke.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 19 sati 6 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 21 sati 56 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.