Ljig  (foto: Kolubarski.rs)
Ljig (foto: Kolubarski.rs)
12.11.2016, 10:17

TV Ljig je ugašena, ali i dalje u funkciji opštinskog rukovodstva

č: | fb:

Ljiška organizacija Dveri u saopštenju za javnost pita ko se igra televizije u Ljigu i navodi da i pored toga što je Televizija Lig ugašena, ona je u funkciji opštinskog rukovodstva.

 

"Iako je Javno preduzeće TV Ljig likvidirana, lokalna vlast u Ljigu i dalje za potrebe lične i stranačke promocije koristi njeno ime, tehniku i ljude koji su nekad na njoj radili. Istovremeno, građani opštine Ljig žive u medijskom mraku i uskraćeni su za lokalne informacije. Postavljamo pitanje ko i po kom osnovu koristi ime bivše TV Ljig? Ko god da je, lažno se predstavlja, jer ona više ne postoji. I to je jedan od rezultata ljiške vlasti, koja sebe voli da zove naprednom", navode Dveri u saopštenju za javnost i pitaju ko i odakle finansira snimanje i emitovanje priloga?

 

"Umesto da na zakonit način omogući objektivno informisanje građana, vladajuća koalicija, na čelu sa SNS, i ovu oblast života u Ljigu pretvara u cirkus. Pozivamo lokalnu vlast u Ljigu da prestane da se krije od javnosti, obmanjujući građane prilozima na FB stranici nepostojeće TV Ljig", navodi se u saopštenju za javnost ljiške organizacije Dveri.

 

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 19 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...