Vladimir Đokić (foto: Đorđe Đoković)
Vladimir Đokić (foto: Đorđe Đoković)
11.02.2015, 14:35

Vraneš još nije registrovan

č: | fb:

Sa korpulentnim centrom Slavkom Vranešom (32, 230) dogovorena je saradnja do kraja sezone ali on još nije registrovan za Metlac jer se čekaju neophodni papiri s obzirom a to da je poslednji klub za koji je igrao bio iz Irana. U Metalčevoj kancelariji kažu kako je juče poslat zahtev za LOC (međunarodni sertifikat) bez kojeg Vrašen ne može biti registrovan. Ako taj papir stigne do petka, Vraneš će igrati na utakmicama za Kup Radivoja Koraća u Nišu, ako ne stigne propustiće to takmičenje.

Vraneš bi, bez obzira na to koliko je spreman, pomogao klubu za koji je već nastupao u Superligi Srbije 2013. pošto se centar Bojan Radulović tek oporavio, dok Đorđu Majstoroviću predstoji još najmanje dve nedeljen  pauze jer je oboleo od virusnog zapaljenja pluća. Prema rečima trenera Vladimira Đokića, Radulović će otputovati na utakmicu 22. kola sa Levskim u Sofiji da bi koliko-toliko odmenio Jevtovića, Todorovića i Jošila u borbi pod koševima sa protivničkim centrima.

Od američkog „pleja“ Lajonela Čalmersa, po svemu sudeći, neće biti ništa, a sada je u igri Florns (James Florence) iz Zadra, koji je na utakmici u Valjevu „razbio“ Metalac šutirajući „trojke“ 9/12. Za njega je bio zainteresovan i Partizan, a Zadrani mu, kako pišu pojedini mediji, duguju plate (mesečne prinadležnosti su mu 6.000 evra plus premije) zbog čega bi mogao da dobije raskid ugovora. Pominjala se mogućnsot da u Valjevo dođu centri Đorđe Gagić iz Partizana, inače valjevski zet, ili australijski internacionalac Aleks Marić iz Galatasaraja, ali su te mogućnosti ipak nerealne.

Na put u Sofiju Valjevci kreću sutra ujutru, gde će, posle odmora u Nišu, stići na večernji trening. Utakmica Levski – Metalac igra se u petak, od 18.00 sati.

 

Aktuelno