KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.02.2017, 09:05

Metalac u Subotici

č: | fb:

U 17. kolu KLS, večeras od 19.30 sati, Metalac gostuje u Subotici, gde se sastaje sa Spartakom, ekipom koja je "na jednu loptu" dobila utakmicu prvog dela prvenstva u Valjevu. Za tim porazom Valjevci još žale smatrajući da su zaslužili pobedu. Ipak...

 

Subotičani, pod vođstvom mladog trenera Alimpijevića, poreklom Lazarevčanina, koji je zanat pekao u Vojvodini, igraju najčvršću košarku u KLS, podjednako agresivno i u odbrani i u napadu. Ekipa je formirana u maju prošle godine, pa je Alimpijević imao dovoljno vremena da je dobro pripremi.

 

U Spartaku, posle devet odigranih utakmica, više ne igra iskusni hrvatski internacionalac Čuljak, koji je u Valjevu serijom trojki bio igrač pobede. Iz tabora "golubova", u najavi današnje utakmice, poručuju kako se Metalac ne sme potceniti jer igra dobro, a njegovi ključni igrač Vasić i dva Đukanovića, Brano i Đukan, su među najzapaženijim igračima KLS do sada. Uostalom, oni su i u Valjevu taktiku gradili na tome kako zaustaviti Branu Đukanovića, odnosno asistencije Vasića i Đukana Đukanovića.

 

Niko nije nepobediv, pa ni Spartak, čak ni u Dudovoj šumi, a dokaz za to je dvostruki uspeh beogradskog Beovuka na obe utakmice sa Subotičanima. Pitanje je, međutim, da li će Metalac biti kompletan jer se povredu ramena žali kapiten ekipe Đ. Đukanović, dok su B. Đukanović i Hukić bili bolesni, odnosno povređeni. Ostali, sa Dujkovićem, Radivojevićem i Osotjićem na čelu, morali bi da koriguju svoj odnos prema obavezama i povinuju se zahtevima trenera Počeka.

 

Večerašnju utakmicu Spartak – Metalac sudiće trojka Jovčić, Pecelj, Sedlar, a moći će da se prati puten interneta na web sajtu www.kls.rs. U derbiju 17. kola, sinoć igranom u Čačku, Borac je bio bolji od Vršca, uz beogradski Dyinamik najvećeg favorita za osvajanje prvog mesta u KLS.

 

 

 

 

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 sati 42 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...