Stevović Miljan i Đorđević Miljan (foto: Đorđe Đoković)
Stevović Miljan i Đorđević Miljan (foto: Đorđe Đoković)
17.03.2017, 20:22

Metalac sa sedmoricom polufinalista

č: | fb:

U polufinalnim borbama Pojedinačnog prvenstva Srbije za juniore i seniore u boksu, koje se održava u Valjevu, Metalac će imati sedmoricu takmičara, koji su večeras na ringu Hale sportova izborili pobede.

Stolić Nemanja i Stanković Darko

Stolić Nemanja i Stanković Darko (Foto: Đorđe Đoković)

 

U poluvelteru, Stanojević je pobedio Terzića iz Trstenika iako mu je u trećoj rundi pukla arkada, pa je meč prekinut. Po novim pravilima bodovan je učinak takmičara, a Stanojević je bio bolji. Pitanje je, međutim, da li će do sutra uspeti da sanira povredu i nastupi u polufinalu. Duel klupskih drugova "velteraša", između Markovića i Živanovića pripao je na poene Živanoviću.

 

U srednjoj kategoriji Marković je na poene savladao Makića iz Cementa (Beočin), a na sličan način polufinala su se domogla i dva "teškaša" –Radić je pobedio Vlahovića iz beogradskog Radničkog, a Stevović je bio bolji od Đorđevića iz Majdanpeka.

Stanković Miluitin i Vujašin Nikola

Stanković Miluitin i Vujašin Nikola (Foto: Đorđe Đoković)

 

Prekidom je svoju borbu rešio "superteškaš" Stanković, koji je primorao sekundanta Vujasina sa Novog Beograda da već u prvoj rundi ubaci peškir u ring.

 

Odličan utisak ostavili su i Babić (Fontana, Novi Beograd), Stolić (Vukovi sa Drine, Loznica) i Čalaković (Mladost, Novi Pazar) u superteškoj, Denis Memetović iz subotičkog Spartaka u poluteškoj, iskusni Geard Ajetović (Cement, Beočin) u srednjoj...

 

Sutrašnje polufinalne borbe počinju u 13.00 sati, a na programu je 28 parova.

 

 

 

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 16 sati 39 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 19 sati 28 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.