Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
31.10.2016, 17:28

Bezbednost u gradu stabilna; podrška rešavanju slučaja ugrožene bezbednosti Vučića

č: | fb:

Dan nakon ubistva jednog mladića i ranjavanja trojice u kafiću u centru Valjeva i dve nedelje nakon što je jedan mladić izboden nožem u kafiću u Tešnjaru, gardonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović je, neobazirujući se na tragične događaje, bezbednost u gradu ocenio kao stabilnu i uputio punu podršku službama bezbednosti u rešavanju slučaja ugrožavanja bezbednosti predsednika Vlade Republike Srbije.

 

U saopštenju za javnost, koje je Odsek za informisanje prosledio medijima, navodi se da se danas sastao Savet za bezbednost grada Valjeva u užem sastavu, kojim je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović.

 

"Na današnjoj sednici razmatrana je bezbednosna situacija u Valjevu. Ocenjeno je da je bezbednost u Gradu stabilna i predložene su mere za dodatno unapređenje bezbednosne situacije.

Na današnjoj sednici Saveta za bezbednost upućena je puna podrška službama bezbednosti u rešavanju slučaja ugrožavanja bezbednosti predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića", navodi se u saopštenju za javnost gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 17 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...