Kafići u Knez Miloševoj (foto: Đorđe Đoković)
Kafići u Knez Miloševoj (foto: Đorđe Đoković)
04.11.2016, 11:56

Otac ubijenog mladića otkazao konferenciju za novinare

č: | fb:

Vlatko Dragojlović, otac Damjana Dragojlovića mladića koji je ubijen prošlog vikenda u kafiću "Zipa", otkazao je konferenciju za novinare zakazanu za ponedeljak na kojoj je, kako je naveo, želeo da se obrati javnosti i saopšti činjenice povodom velike tragedije koja je zadesila njegovu porodicu.

 

U saopštenju koje je dostavio medijima Dragojlović, uz izvinjenje i molbu za razumevanje, navodi:

"Pozivajući Vas na konferenciju za novinare imao sam nameru da Vas obavestim da ni ja niti moja porodica nismo davali bilo kakve izjave i objašnjenja o tragediji koja nas je zadesila. Sve što je napisano, pozivajući se na nas, nije istina. Takođe, i ubuduće nećemo davati nikakve izjave, sve što budemo imali i želeli da kažemo učinićemo to pred pravosudnim organima.

 

Moj motiv za zakazivanje konferencije za novinare bila je i potreba da uputim apel javnosti i nadležnim organima da se ovako nešto nikada ne ponovi! Želeo sam da Vam na konferenciji za novinare kažem i kakav je moj sin Damjan Dragojlović, ali skrhan bolom ne nalazim snagu.

 

Molim Vas da nas razumete i da ne zloupotrebljavate naš položaj, nenadoknadiv gubitak i duboki bol", navodi u saopštenju za javnost Vlatko Dragojlović, otac Damjana Dragojlovića.

 

Aktuelno