Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
16.06.2017, 16:47

Dvoje poginulo, jedno teško povređeno

č: | fb:
U saobraćajnoj nesreći, koja se oko 17.10 sati dogodila na putu Valjevo - Šabac u  blizini Blizonjskog visa, dve osobe su poginule dok je jedna teško povređena.
 
Prema saznanjima Kolubarskih.rs, do nesreće je došlo kada su se sudarila dva putnička vozila. Poginuo je vozač u vozilu, koje je dolazilo iz Šapca, kao i žena suvozač u automobilu što je išao iz Valjeva.
 
 
Intervenisali su i vatrogasci kako bi sekli lim i oslobodili povređene, koji su bili zarobljeni u vozilima. Saniteti Hitne službe Doma zdravlja povređenog vozača drugog vozila prevezli su u Urgentni centar Opšte bolnice, gde je u toku ukazivanje pomoći i neophodna dijagnostika. 
 
 
Nezvanično, nastradali vozač iz Valjeva prešao je u suprotnu kolovoznu traku i izazvao sudar sa automobilom iz Ivanjice. Uz pomoć policije uviđaj obavlja dežurni zamenik osnovnog tužioca u Valjevu, a dalja istraga utvrdiće uzroke ove saobraćajne nesreće.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 39 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...