VIPOS (foto: Đorđe Đoković)
VIPOS (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2017, 07:27

Produžen rok za predaju dokumenata za upis na VIPOS

č: | fb:

Predaja dokumenata za prvi upisni rok na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija (VIPOS) produžena je do subote 1. jula, kada je zakazano polaganje prijemnog ispita.

 

Valjevska državna visoka škola u školskoj 2017/18. godini upisuje 229 studenata na prvu godinu osnovnih strukovnih studija, a od tog broja njih 130 će studirati na teret budžeta države. Što se tiče studijskih programa, budući student VIPOS-a mogu studirati Poslovnu informatiku i programiranje ili Poslovnu ekonomiju sa postojećim modulima Računovodstvo, revizija i porezi i Finansije, bankarstvo i osiguranje, dok su novi moduli Marketing, trgovina i turizam i Agroekonomija i ruralni razvoj.

 

Kako je saopšteno iz VIPOS-a predaja dokumenata traje i cele sledeće nedelje, od 8 do 15 časova u prostorijama škole, a prijemni ispit kandidati će polagati u subotu 1. jula u 10 časova. Odlučivaće se za dva od četiri ponuđena predmeta: Test opšte informisanosti, Poslovna ekonomija, Osnovi ekonomije i Informatika.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 14 sati 42 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 17 sati 32 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.