Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
16.08.2017, 17:50

Motociklista udario u "punto", potom u prolaznike

č: | fb:

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 18.15 časova na "duplim trakama" dve osobe su teže, a jedna lakše povređene.

 

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je motociklista, zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu i sudario se sa "puntom", a potom udario u dva muškarca koja su se zatekla ispred mesare "Jovanović" na "duplim trakama".

 

Kako je saopšteno iz valjevske bolnice, teške telesne povrede su zadobili motociklista i jedan muškarac slučajni prolaznik.

 

"Oni imaju teške telesne povrede. U toku je dijagnostika, snimanje glave i grudnog koša, obojica imaju prelom potkolenice. Nakon dijagnostike biće operativno zbrinuti i smešteni u jedinicu intenzivne nege. Drugi slučajni prolaznik je zadobio lake telesne povrede i nakon zbrinjavanja je pušten kući", saopšteno je iz valjevske bolnice.

 

U toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici valjevske policije.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 16 sati 32 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 19 sati 21 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.