Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
01.12.2018, 10:43

Umesto vršioca dužnosti imenovani direktori

č: | fb:

Skupština grada imenovala je na period od četiri godine direktore Centra za socijalni rad, Doma zdravlja Valjevo i Apoteke "Valjevo".

 

Nakon sprovedenog konkursa za direktora Centra za socijalni rad imenovana je Katarina Milićević, diplomirani pravnik, koja je funkciju v. d. direktora obavljala od 29. septembra 2017. godine.

 

Za direktoraDoma zdravlja imenovana je dr Branka Antić, specijalista opšte medicine, koja je funkciju direktora valjevske zdravstvene ustanove obavljala od 5. juna 2018. godine.

Kako je navedeno u obrazloženju Odluke za izbor direktora Doma zdravlja, na konkurs se prijavio samo jedan kandidat, a Upravni odbor je "jednoglasno izabrao kandidata dr Branku Antić".

 

Aktuelni direktor Apoteke "Valjevo" Vojislav Stepanović, diplomirani farmaceut, nakon sprovedenog konkursa i odluke Upravnog odbora, ponovo je imenovan na period od četiri godine za prvog čoveka valjevskih apoteka. Njegov novi četvorogodišnji mandat počinje 28. decembra.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 7 sati 36 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...