Ilustracija (foto: Đorđe Đoković)
Ilustracija (foto: Đorđe Đoković)
11.06.2016, 11:31

SAVA MALA-DRUGI ČIN

č: | fb:

Prvi čin je počeo kao film strave i užasa. Neki su nešto počinili u po burne crne izborne noći u kojoj niko od državnih službenika plaćenih da sprečavaju i noćna i dnevna kršenja zakona nije našao za shodno da interveniše.

Najpre su nam rekli da se u stvari ništa nije ni dogodilo, da je sve to izmišljotina nekih tamo zaludnih kojima smeta veličanstveni poduhvat gospodina po imenu Alabar. Isti onaj Alabar kome je neko jednom obećao da će nešto uraditi na tom istom mestu. Za masnu proviziju ili ne, svejedno.

Posle je jedan čovek umro. Sasvim slučajno, glavni svedok noćnog programa čija bi izjava bila veoma bitna na sudu do kojeg nije stigao. Onda su nam priznali da jeste „nešto“ bilo, ali „ne baš“ onako kako se priča. Sem toga, noćni poduhvat izvela je grupa koju je mandatar za sastav nove vlade proglasio za „kompletne idiote“.

Bio sam spreman da se (prvi put) složim sa njegovom izjavom. A onda mi je kompletno pokvario raspoloženje novom izjavom da su pomenuti „kompletni idioti“ u stvari „najviši organi gradske vlasti u Beogradu“.

Žao mi je građana Beograda kojima sudbinu kroje kompletni idioti. Plašim se za sudbinu građana Valjeva koji će uskoro dobiti „najviše organe gradske vlasti“...

Blogovi