Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
05.12.2020, 10:23

Hit Šit

č: | fb:

Najveći precednik Srba, i ostalih srodnih manjina, otkad su se pojavile amebe, obradovo je sve Srbe, i ostale svoje manjine, i pojavio se na televiziji, i to na mrskom RTS-u, koji će to biti sve dok ne pozove njegovog omiljenog novinara u goste.

 

Dakle, bio je to četvrtak, u emisiji koja se zove Četvrtak. Kako najavljeno, tako i bilo, dok epidemija kovida bukti, precednik je razrešio sve dileme i dao rezime. Nismo više najbolji po broju obolelih, ali smo najbolji po broju smrti. To da smo najbolji po smrti, može se razumeti kao i to što smo najbolji po ekonomskom rastu, koji je, kao što se zna, u minusu. Ali, svaki minus je naš najveći plus. Od protivepidemijskih mera bilo da smo dobili najveću kovid bolnicu u Batajnici, koja je pravi svemirski brod, ali da nije otvorena na vreme, jerbo je neko, neće da kaže ko zbog istrage, napao sklopke za struju sa upaljačem.

 

U to ime objavio da su najveći problem oni kojima se manta da je Zemlja ravna ploča, ali to neće proći, jerbo je tu precednik koji veruje u nauku i progres. U ime progresa, i najvećeg rasta u sve oblasti, svi  penzioneri će, pred Nikoljdan, dobiju po 5000 dinara, e da bi precednik još mogao da raste u biračkom telu.

 

Precednik je dao i jedno izvinjenje, glede toga da se u Skupštini vređaju umetnici i novinari, mada to po njemu nisu uvrede, već je sve izrečeno u "dijalogu" sa onima koji samo vređaju i u tome ne biraju sredstva. Đilasa nije ni pomenuo, samo rekel da za razliku od nekih koji imaju 619 stanova, on, i njegov nedužni brat, imaju samo jedan.

 

Mora se pohvaliti novinarka RTS-a, koja se, u Četvrtku, vrlo dobro snašla, što će reći dozvolila je precedniku da govori, jedina mana joj bila to što nije uvek klimala glavom kad je precednik to očekivao.

 

Nema dileme, precednik dao reč, da ćemo iz svega izaći kao najveći pobednici. Uostalom, svi preduslovi su tu, imademo Skupštinu, u kojoj je sve dilkan do dilkana, i u Vladi su dilkan stručnjaci, gospođa Čomić je zadužena za dijalog, Anri Gujon za saradnju sa dijasporom... preko 50 posto je novih predsednika opština, mladih trutova koji izvanredno rade pod nadzorom partijskih tutora...

 

A to što se mladim atlagićima, u žaru borbe, redovno dešava da neistomišljenike nazovu domaćim izdajnicima i stranim plaćenicima, i to će se reši, lično premijerka, koja precednica na Vladu, obećala Evropi da će mediji bidu slobodni. Dakle, za očekivati je da "Hit Tvit", sa "Pinka", pređe na RTS, đe će Precednik redovno da gostuje. Zbog autorskih prava "Pinka", ne zbog precednika, emisija će se zvati "Hit Šit"!

Blogovi