Brnabić, Vučić i Vulin (foto: printskrin RTS)
Brnabić, Vučić i Vulin (foto: printskrin RTS)
10.03.2021, 08:43

Sklonite decu

č: | fb:

Najavu da će šokirati svet, Vučić gospodin je ispunio, kao i obično šokirao je samo svoje podanike. Naime, krajem prošle nedelje, posle sednice tzv. Saveta za nacionalnu bezbednost, pojavio se točno na 12, slovima dvanaest, televizija. Pored njega su bili tzv premijerka, i tzv ministar policije, a ispred ostali tzv ministri.

 

Kao što rekel precednik, sednica je bila duga, i razmatrani su "gorući problemi". Počeo od Kosova, Srbija u teškoj poziciji, ali spremna za dijalog. Sa vakcinama imamo problem utoliko što se narod slabo vakciniše, da bi se to poboljšalo, otići će u Žagubicu da ga pelciju. Naručeno 14 832 200 vakcina, ima za sve, nabavljaju se i najnoviji lekovi, lično ih iz Amerike naručio, jedna pilula nekoliko hiljada evra, ali, ne pita pošto je kad su životi u pitanju, već je potrošeno stotine miliona evra, ma milijarde...

 

Pa prešo na šok teme, reko da se Srbija obračunala sa najmanje dve kriminalne grupe, i dao reč tzv ministru policije imena Aleksandar. Tzv ministar policije reko hvala, i reko da je policija došla do dokaza da je precednik prisluškivan 1572 puta. Transkripti razgovora su nošeni visokim funkcionerima plicije, i svi su pali na poligrafu. ono što se desilo precedniku, ne sme nikome da se dogodi.

 

Onda bilo još šoka i šokova, prešlo se na kriminalnu bandu Belivuk, za koju mnogi, osnovano, sumnjaju da je postala glavna među navijačima "Partizana" zahvaljujući pomoći ljudi iz vlasti. Onda tzv ministar policije imena Aleksandar zamolio da se sklone deca, jer ono što će prikazati je zastrašujuće. Prvo pokazano oružje, pa telo bez glave, i glava bez tela. Telo bez glave "ima tetovažu navijača Crvene Zvezde", a za odsečenu glavu se osnovano sumnja da pripada navijaču "Partizana"... Precednik poručio da će očistiti državne organe od svih saradnika kriminalaca, a onima koji su se spremili da zamene pohapšene imo rekne, Gotovi ste!

 

Bila i pitanja tzv novinara, Tanjug pito, kakava su saznanja o saradnji opozicije i kriminala!!!

 

Neki posle uzeli pitaju precednika, a gde su snimci sa Naplatne rampe, kod ubistva Olivera Ivanovića, ili rušenja Savamale? Svaki drugi komantar ovih šokova je suvišan, sem da se kaže, narode, ko može, neka stvarno skloni decu od ovih.

Blogovi