Aleksandar Vučić (hotel Crni vrh 2019.) (foto: DjordjeDjokovic)
Aleksandar Vučić (hotel Crni vrh 2019.) (foto: DjordjeDjokovic)
19.03.2021, 11:11

Poligraf i dijagonalno čitanje

č: | fb:

Jako, u razgovoru za Fabricijem, ambasador EU, precednik Vučić je posebno naglasio da predstavnici svih medija rade svoj posao u atmosferi potpune slobode izražavanja, i da je tome lično posvećen.

 

U to ime, takoreći sutradan, na RTS-u bila specijalna emisija sa precednik, što je najbolji dokaz da je Vučić gospodin lično posvećen tome da mediji rade svoj posao u atmosferi potpune slobode izražavanja. Čak je kako je rekao, pre emisije, poručio novinaru da može da ga pita šta hoće.

 

I šta bilo, novinar se držao Vulinove maksime, Piši kao što je napisano, čitaj kao što kaže, i precednik je jošte jednom specijalno rekao veliko ništa. Ličnu vakcinaciju jopet odložio, čeka sledeću isporuku, a primiće je u Žagubici, Merošini, ili Rudnoj glavi. I ne samo da će je primiti, imaće turneju po Srbiji, e da bi uverio narod da treba da se vakciniše. Države se nenormalno bori za sve građane, ne pitajte šta košta, izvadio i kutijicu sa lekom koji košta 600 dolara, nabavio 1800 kutijica iz Ameriku.

 

Još objavio da će pored ugostitelja, turizmologa, penzionera, svih građana, pomoć dobiti i muzičari, i da će svaki nezaposleni, preko obećanih 60, dobiti još 60 evra. Para imamo, jer zaduživanje nije zaduživanje, pošto mi imamo samo 58 posto javnog duga, dok je Grčka na 220 posto.

 

Borba protiv kriminala samo čini to, tu nema popusta, svi će da odgovaraju, bez obzira na partijski ili državni položaj. Lično je spreman da ide na poligraf, i za Jovanjicu, i za ubistvo Olivera Ivanovića... dok oni koji imaju račune na Mauricijusu, ili spavaju sa dečacima, neće na poligraf.

 

Za emisiju se pripremao nekoliko dana, za sve se priprema, pa on zna rezultate izbora u svakoj opštini u Evropi. Tako se priprema i za dijalog o Kosovu. U dijalogu oko izbora neće da učestvuje, jer je bojkot opozicija izjavila da ne želi da razgovara sa njim. Ali, pošto će biti dva koloseka razgovora, razgovaraće sa opozicijim koja ne želi posredovanje Evropske unije. I daće pun doprinos, a ta opozicija, koja ne želi mešanje Evrope, je veća i jača od bojkot opozicije, a Radulović je pojedinačno najsnažniji.

 

Sve to ne bi mogao da ne čita, a čita svaki dan pet do šest knjiga, savladao je sve tehnike čitanja, i horizontalno i vertikalno i dijagonalno. Za muziku nema vremena, ne može da se koncetriše kad čita, naročito noću, kad sprema ispite...

 

Zato narod ne treba da brine, i ove godine ćemo biti među najboljima u Evropi, i izborićemo se sa kriminalom i korupcijom, i niko neće biti zaštićen...

 

Kad je tako, specijalna emisija sa precednikom da bide svaki dan, to će, uz poligraf, biti, i jeste, najbolji dokaz potpune slobode izražavanja.

         

Blogovi