Vučić vakcinacija (foto: Print screen Nova S)
Vučić vakcinacija (foto: Print screen Nova S)
08.04.2021, 08:51

"Crnog Ciganina" za predsednika

č: | fb:

Dok se narod zaebava po društvenim mrežama, Vučić i kamarila rade poso, kradu i otimaju. To bi bilo stanje stvari u ovoj vukojebini od države, u kojoj je jedini program partije na vlasti, Tupadžije napred, ostali stoj!

 

A razloga za "zaebavanje" na pretek, poslednje vesti vele da je "oboren rekord u vakcinisanju", nakon što je Vučić primio bocu u Rudnoj glavi, te da nam toliko dobro ide, da, kako Prvi lažov veli, druge zemlje falsifikuju podatke o privrednom rastu, samo da Srbija ne bi imala najveću stopu rasta...

 

Ukratko, stvari su otišle predaleko da bi se nastavilo sa zaebavanjem, no, mi ne odustajemo. To se odnosi i na predstojeći dijalog vlasti i opozicije o izbornim uslovima. Opozicija niukako da se dogovori o jednoj platformi za pregovore, a nekmoli ko će je predstavljati. Iako se zna da to ide na ruku Vučiću, te da on nije spreman za bilo kakve ustupke. A radi se samo o tome da mediji budu slobodni, da se onemogući kupovina glasova, zna se kako Vučić to radi, sakcioniše funkcionerska kampanja i razdvoje izbori. No, pojedincima iz opozicije je izgleda najvažnije da imaju svoju platformu i svog predstavnika na razgovorima. I radi se o tome, pre svega, da se posle izbora obezbedi da institucije rade svoj posao, to je najbolji revanšizam svakom partijskom brlogu, a ponajpre ovom i ovakvom bašibozuku na vlasti.

 

Bivši predsednik Boris Tadić je, na sve ove okolnosti, imao da kaže da je spreman da se suprotstavi Vučiću na izborima za predsednika, ako opozicija NEMA zajedničkog kandidata. To je dočekano na nož, pa je Boško Obradović uzeo veli da to prerdstavlja simbol povratka na stari režim, koji niko ne želi, jednako kao ni aktuelnu vlast. Narodu je dosta da bira između Vučića i Tadića, veli Boško.

 

Iskustva govore da je opoziciji potreban jedna kandidat iza koga će svi stati. Primer Koštunice, Krivokapića u Crnoj Gori. Kao što ova vlast nije bogom dana, nisu to ni lideri opozicije, ma kako se zvali, i ma šta o sebi mislili. Zato "Crnog Ciganina" za predsednika! Ko razume, shvatiće.

         

         

Blogovi