(foto: Instagram/budućnostsrbijeav)
(foto: Instagram/budućnostsrbijeav)
23.08.2021, 09:32

Zaustavite Tviter

č: | fb:

U Srbiji i vrapci znaju koji mediji su u službi režima, što će reći Vučića lično. Naravno da vrapci znaju i koji mediji rade svoj posao, te da nisu u službi režima, što če reći Vučića lično.

 

Frka je nastala kad je Tviter objavio koji mediji u Srbiji "sarađuju sa Vladom Srbije", što će reći da nisu profesionalni, i nabroj'o sve pinkove i informere, koliko ih ima, a dosta ih ima. Svojevremeno je Stane Dolanc, posle nemira na Kosovu, o kojima niko nije smeo da zucne, a nakon što je Rojters objavio vest o tome, zavapio, zaustavite Rojters! Sada imamo isti slučaj sa Tviterom, Ministarstvo kulture, na čelu sa ministarkom Majom, i to ima, da Maja bude ministarka kulture, promptno javilo da je iznenađeno postavkom Tviter mreže da jednom broju medija u Srbiji dodeli oznaku da "sarađuju sa Vladom". Đe bi kolo bez Vučića, pa Precednik čestito medijima kojima je Tviter dodelio oznaku "saradnja sa Vladom Srbije", navodeći da je takva saradnja "nešto najnormalnije". Još precednički im'o da doda da ga "Tviter, Đilas, Šolak i Marinika ne mogu naterati da prihvati njihov stav da su Srbi genocidan narod". Što reko aforističar Aleksandar Baljak: Svako malo, sere mnogo!

 

Naravno da ovakvom precedniku Tviter ne može ništa, on je nezaustavljiv, svaki dan obilazi sve destinacije "gde putevi nisu obnavljani 50 godina", jer neće da nam dođu ljudi iz inostranstva kad vide da su nam loši putevi, uz nove puteve i nove sadržaje će doći, i uz sve to sada ćete da imate nov put. Veli to, i veli, teško je proći lepši deo Srbije, zato često dolazim ovde, jer mnogo možemo da uradimo.

 

Sve to je na sve televizije, pa i kad stane pored puta, i na haubu mete salamu, majonez, paradajz, i svakom po po kile 'leba, a što ne bi moglo, kad je "nešto najnormalnije" da mediji "sarađuju sa Vladom", odnosno javljaju kad precednik podrigne od podriguše.

 

Zbog zato ne bi bilo iznenađenje, već nešto najnormalnije da sutre i Vulin, koji je u policiji sebi metnu čin pukovnika, bude precednik. Jer gospodin Vulin i pukovnik javljaju da će se oni kandidovati za predsednika ako Vučić precednik neće.

 

A opozicija neka nastavi da se bavi opozicijom!

Blogovi