Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
18.04.2018, 11:07

Vučić gladuje i ne spava – sledeće je da se pravi mrtav

č: | fb:

Taman pomislite da je ovaj teatar apsurda, provizorijum od države, dostigao maksimum, da nema dalje, Vučić gospodin iznova iznenadi. Evo i npr. kako se Prešjednik proveo kod gospođe Merkel, kod koje otišao da se još jednom složi da je Kosovo bolno pitanje, za koje sledi još bolnije rešenje. Kako bilo, sam pripovedo: Za ručkom kažem Merkelovoj da ne mogu ništa da jedem... Noćima već ne spavam... Umesto da se radujem, i da sam srećan, zbog susreta sa gospođom... zbog kamena temeljca nemačke fabrike u Kragujevcu, pa ove u Pančevu... da umesto čašice dunje popijem nešto više, umesto toga, ja sve vreme u grču...

 

Dok se Vučić grčio Gospodin Tramp, iz razloga upotrebe hemijskog oružja, iako to nije dokazano, sa saveznicima, sat vremena bombardovo Siriju, epilog je da su pobedili i Tramp i Rusija. Naše mudro rukovodstvo i ovoga puta bilo na visini, ministar Vulin izjavio da je spreman za Treći svetski rat, a Ministarstvo odbrane i MUP, što će reći Vulin i lažni doktor Stefanović, održali sastanak i poručili: Pratimo dešavanja u svetu!

 

Još bilo da Hepi Milomir, u pauzi raznih rijalitija i gostovanja Vučića, pre'stavio Haradinaj gospodina. Patrijote, kako primetio gospodin Slavković iz Lokalnog fronta, čerez toga, nisu zapalile Hepi, a Predsednik najveće partije u Srbiji, kome pripala i Srbija, imo reče: Ja da sam voditelj, ja se ne bih rukovao sa Haradinajem! I još rekio da još nema predlog za rešenje Kosovskog pitanja, koji obećao do kraja aprila, i obećao da će po tom pitanju raditi ozbiljno, odgovorno i hrabro, ali da rešenje neće biti lako za Srbe.

 

Pa se javila Evropska komisija sa Izveštaj o napretku Srbije na putu u EU, gde rekli da Srbija najbolje napreduje. Još rekli da će tempo pristupanja Srbije zavisiti od intenzivnijeg toka reformi vladavine prava i normalizacije odnosa sa Kosovom. Takođe, Srbija treba da pojača napore, i postigne više rezultata, posebno u stvaranju ambijenta za slobodu izražavanja, jačanja nezavisnosti i efikasnosti pravosuđa i održivog napretka u borbi protiv korupcije i organizovanovanog kriminala, kao i da je strukturna reforma javne uprave, poreskih organa i državne uprave i dalje nezavršena...

 

Naši iz izveštaja najbolje zapamtili da Srbija najbolje napreduje, Premijerka poručila radićemo, radićemo, a Vučićevi trbuhozborci imali vele da su u Izveštaju samo fraze, nigde vizije!
Na okolnost svog žrtvovanja za Srbiju, ponovo se javio Vučić gospodin, koji za svoje medije reknuo: Smeju mi se što ne spavam i ne jedem, a meni je bolje da se borim za Srbiju, nego da jedem šniclu!

 

Vučićev prijatelj Makron izjavio da treba stopirati prijem novih članica u EU, dok se ista ne konsoliduje, objavljeno i krajnje tendeciozno istraživanje po kome je Srbija prva u Evropi po stopi relativnog siromaštva, u poređenju sa zemljama EU. Ako se ovako nastavi, ne treba se iznenaditi ako Vučić, prilikom sledećeg susreta sa Angelom, i razgovora o konačnom bolnom rešenju za Kosovo, počne da se pravi mrtav.

 

Ali, ima nade za Vučića i ovakvu Srbiju, konačno rešenje i ostali boljitak su tu, gospodin gradski menager Beograda, Goran Vesić, javlja da će Beograd, na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića, dobiti 54 nove fontane!

Blogovi