Gol iz jedanaesterca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Gol iz jedanaesterca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
25.06.2018, 10:17

Kokeza i Krstajić bi mogli da osvoje Baterijsku lanpu i Hemisku olovku sa znakom SNS, u nagradnoj igri Aleksandar Vučić - moj predsednik

č: | fb:

Da smo pobedili Švajcarsku, na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gospodin Vučić bi, odmah posle utakmice, mogao da se obrati naciji, i proglasi da je Kosovo naše. Ovako ćemo, dok ne stvori u glavi sliku kompromisne pobede, morati da pričekamo.

 

Ali i ovo što je Vučić postigao u Briselu, na razgovorima sa Tačijem, moglo bi se proglasiti za pobedu. Jer, pred Brisel, svi su se dali u ometanje Vučića, domaćim izdajnicima su se pridružili međunarodni izdajnici. Kako bi drugačije utakmicu sa Švajcarskom sudio Nemac. Ništa mi tu nismo mogli, Švajcarci, koji su ovaj put bili Albanci, su trijumfovali. Nije vredelo što se gospodin Vučić, pre utakmice, čuo sa fudbalerima, i rekao šta da rade protiv Švajcarske, prenevši im sve ono što narod i navijači očekuju od njih. Kolarov, kao pred utakmicu sa Kostarikom, nije sanjao Vučića, i kola su krenula nizbrdo.

 

Naravno, pre Nemca, i njegovog katastrofalnog suđenja, nemerljiv doprinos fudbalskoj katastrofi u meču sa Švajcarskom su dali Vučićev Kokeza na čelu FSS, te Krstajić, koga je Vučić metnuo za selektora pred početak Svetskog prvenstva. Ostaje nam da pobedimo Brazil, a koga bi do Brazil. Ako i u tom meču ne bude zavere protiv Vučića. No, iako, ne prođemo grupu, bar čelnici FSS bi iz svega mogli izaći kao pobednici, uslov je da Kokeza i Krstajić, ako već nisu, lajkuju internet stranicu Aleksandar Vučić – Moj predsednik, i u nagradnoj igri osvoje Baterisjku lanpu i Hemisku olovku sa znakom SNS. Di ćeš veće titule i priznanja.

 

Ali, iako su hteli da ga slome pred Brisel, sve to je Vučić gospodina samo ojačalo. Šta je bilo u Briselu, javio direktno u RTS Dnevniku. Nešto smo postigli, dogovoreno da se sva pitanja, što je pobeda, rešavaju u miru. I nastavićemo da razgovaramo, što je još jedna pobeda, u miru. Tako će nastaviti da radi bez obzira na sve kibicere i folirante, i izvućićemo nešto iz ničega, što su nam prethodnici ostavili. Boriće se za budućnost Srbije i najveći privredni i svaki drugi rast u regionu, a imamo najviši mogući rast. Kad u glavi bude imao sliku šta je to moguće, koje je to kompromisno rešenje, pošto danas nemamo ništa, borićemo se da imamo nešto, obratiće se naciji, i narod će odlučiti. A narodu hvala što pruža podršku njima, njemu, koji rade za narod.

 

Ako nas Brazil i ispraši, ništa zato, ostaje nam dostojanstvo u porazu, gospodin Vučić može da izjavi da je ponosan na svoj narod koji je ujedinjeno za njega.

 

Mada, šanse nam rastu, gospodin Palma, pred meč sa Brazilom, kreće u Rusiju motorom na četiri točka, a valjda je još tamo i sin Danilo, sa svojim akademskim društvom. U krajnjoj nuždi, može se zakaže vanredna sednica Skupštine, izglasa pobeda protiv Švajcarske i njenih Albanaca, pa bi tekma sa Brazilcima bila samo praznik za oči i dušu.

 

 

Blogovi