Aleksandar Vučić (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vučić (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
28.03.2019, 11:49

"Vučiću nedamote"

č: | fb:

Održana je najnovija sednica Predsedništva Srpske napredne stranke! Onome ko zna kako funkcioniše ta partija ne treba reći da je gospodin Aleksandar Vučić održao sednicu Predsedništva stranke sam sa sobom.

 

Vučić je preneo šta je to razgovarao sam sa sobom, svi su za vanredne izbore, samo on uzdržan, a uzdržan je zbog državnih interesa, pre svega dijaloga sa Kosovom i privlačenja investicija. Sa opozicijom neće razgovara, jer nema šta da priča sa onima koji bi da pljačkaju i urlaju, i ponovio da neće da razgovara sa onima koji imaju samo lični interes.

 

Javila se i premijerka, koja prisustvola Vučićevoj sednici sa samim sobom, i rekela da neće uzeti u razmatranje zahtev sa protesta za njenom smenom, zato što to traže ljudi koji demokratiju žele da ospore nasiljem na ulicama, vešalima i motornim testerama. Na temu se nadodala se i skupo nafrakana ministarka Mihajlović, koja graknula da su opozicija i građani za mito, korupciju i agresiju, a Mi za razvoj, mir i nenasilje...

 

Tako vam je to na papiru, vlast je sami cvet demokratije, dok su građani i opozicija veliko zlo koje se obrušilo na Srbiju. Nažalost, problem je u tome što je sve drugačije i suprotno, Vučić i ova vlast su jedini kamen o vratu Srbije.

 

Vučić je, iako je po tom pitanju uzdržan, javio da će odluka o izborima biti doneta uskoro. Pominju se jun mesec, jesen, proleće sledeće godine. Neka mu neko ponovi da građani i opozicija ne traže vanredne izbore, nego izbore koji će biti regularni. A ne da, kao do sada, u narod, i glasove, računa samo one koji mu po društvenim mrežama, ili u saopštenjima stranačkih odbora, pišu: VUČIĆU NEDAMOTE! To je ta druga, sendvičarska, strana Vučićeve evropske maske.

 

I ako ima ko neka javi opoziciji da građanin Zlatko Paković, u "Danasu", piše da opozicione partije na protestima treba da učestvuju u interesu građana, a ne da traže priliku za svoj interes. I da se opoziciji javi da isto važi i za buduće izbore. I da im se javi da isto važi za svaku buduću vlast.

Blogovi