Trupni portret - ilustracija Dušan Arsenić
Trupni portret - ilustracija Dušan Arsenić
27.06.2019, 10:55

Blagostanja će biti ko kanalizacije – samo da se premijerka učlani u SNS

č: | fb:

Vlada Srbije, na čelu sa premijerku, donela uredbu, koja ima snagu zakona, kad su kiše krivo je nebo, kad sija sunce, jedina zasluga, po svi zakoni, i druga akta, pripada gospodinu Vučiću. Skupštinska većina je ovo prihvatila aklamacijom, još aplaudiraju, gospodin Vučić, kao predsednik partijske države, nije imao primedbi. Ko misli da ovo neki performans, jok, neka pogleda šta se zbiva pod kapom nebeskom.

 

U to ime Vučić gospodin očo u Borču da kaže da je sve poplavljeno zato što je poplavljeno, i da obeća da će svi, plus Ovča, dobiti kanalizaciju. Sa lica mesta, nakon što je spasao "novinarku" koja upala u kanal, pitan od "novinarke" kojoj spas'o život i karijeru, državnički poručio da bio veoma radostan ako bi se premijerka Ana Brnabić učlanila u SNS, jer je veoma poštuje i voli.

 

Nije dugo trebalo čekati na odgovor neovisne prenijerke, uverenja je da je Srpska napredna stranka vredna ogromnog poštovanja, dali su joj podršku kao osobi koja nije član stranke, a da se niko, ovo čitati kao boldovano, nikada nije mešao u izbor tima, ni u izbor ljudi, u kabinetu! Ostaje samo da premijerka i gospodin Vučić još popričaju na tu temu, oli će biti fikus predsednica SNS, ili će samo da fikusira pored Vučićeve govornice, kao i da li će se inauguracija premijerke u SNS člana održati pod vedrim nebom, u zatvorenom prostoru, ili će se sa tim sačekati dok se ne uradi projekat kanalizacije.

 

Nije samo Borča u fekalijama, to pliva na sve strane. Tako da ima i primera koja se ne mogu podvesti pod klasičnu kanalizaciju. SNS gradonačelnik Valjeva, otvarajući nova tri metra asfalta, koji se postavlja najnovijom tehnologijjom pijuka i lopate, poručio je da je Valjevo Veliko Gradilište. U to ime je, sa najbližim saradnicima, poj'o kilo bajadera, popio 2116 espesa, i sve zalio sa 1157 bifteka. Posebnim kanalima, preko Uba, poslata poruka da toga ima i za Veliko gradilište inauguracije premijerke Ane u člana Srpske napredne stranke.

 

Na sve ovo, ko kec na deset, pala izjava holandskog ambasadora u Srbiji, da zakoni u Srbiji ne garantuju ništa. U to ime poslata hitna depeša u sedište EU, da Srbija insistira da su u akte o pridruživanju EU uvede i poglavlje pod brojem Kanalizacija. A da Baljak piše novi aforizam. Onaj, da "Ovu vlast ne zaslužuju ni oni koji su za nju glasali", ne važi. Jerbo ovde svi zaslužuju kanalizaciju.

         

         

Blogovi