Aleksandar Vučić (foto: skrinšot)
Aleksandar Vučić (foto: skrinšot)
19.11.2019, 09:49

Ko koga ovde zavitlava

č: | fb:

Poslednji, pu pu pu, javni nastup slavnog predsednika Vučića, završio se najslavnije. Izvinio se ministru doktoru Stefanoviću, što je, na RTS-u, rekao da je njegov otac Branko zaposlen u GIM-u. Pogrešno ga razumeo. Takoreći se izvinio i vlasniku GIM-a, koga "u životu nije video", a nekmoli da je sa njim razgovarao telefonom.

 

A šta je radio Branko Stefanović u "Krušiku", i to kao predstavnik firme GIM, kako ga je pitao novinar N1 Sovilj, ne zna, nije mu ni otac, ni majka, zna da to nije kriminal. A ako su Branko, ili Nebojša, Stefanović, počinili bilo kakav kriminal, jedva čeka da to državni organi ispitaju.

 

Kako je novinar Sovilj nastavio da pita pitanje, predsednik da traži da mu novinar pročita šta mu piše na telefonu, i ko mu šalje pitanja, on ne vidi na naočare, novinar je zamolio predsednika da se ne zavitlavaju. Predsednik je odgovorio da se on ne zavitlava.

 

I voistinu se pokazalo da se ne zavitlava, netom je javljeno da je Predsednik, zbog srčanih problema, završio na VMA. Pokazalo se da je zavitlavanje sa novinarom, i javnošću, jače od svih atentata na Vučić gospodina. Promptno je razaslano da je novinar Sovilj ništa do alkoholičar, da je gurao telefon Predsedniku usta, da to ne može tako, ko zna kako taj telefon zrači i koji su tu bacili u pitanju, a tek da se Predsedniku kaže da se zavitlava, tek to ne može u Vučićevoj demokratiji.

 

Kako bilo, iako pred vratima smrti, Predsednik je preživeo, i posle dva dana, koji su bili duži od dve godine, se vratio na radno mesto da nastavi da se punom parom zavitlava. Jer šta je no zavitlavanje, ako na konkretna pitanja odgovaraš da Branku Stefanoviću nisi ni otac, ni majka, te da je Bastaćev kum uzbunjivač, a ne neki Obradović iz "Krušika", koji je obelodanio da državni vrh omogućava privatnicima da pljačkaju vojnu fabriku i sve nas.

 

Još da se kaže da je na izborima u Belorusiji, Lukašenko, sa partijama koje kontroliše, osvojio svih 110 mandata. Opozicija izgubila i dva poslanička mesta koja imala. Treba li reći da Vučić treba da nastavi da se punom parom, i brže, jače, bolje, zavitlava.

Blogovi