Aleksandar Vučić (foto: skrinšot)
Aleksandar Vučić (foto: skrinšot)
19.11.2019, 09:49

Ko koga ovde zavitlava

č: | fb:

Poslednji, pu pu pu, javni nastup slavnog predsednika Vučića, završio se najslavnije. Izvinio se ministru doktoru Stefanoviću, što je, na RTS-u, rekao da je njegov otac Branko zaposlen u GIM-u. Pogrešno ga razumeo. Takoreći se izvinio i vlasniku GIM-a, koga "u životu nije video", a nekmoli da je sa njim razgovarao telefonom.

 

A šta je radio Branko Stefanović u "Krušiku", i to kao predstavnik firme GIM, kako ga je pitao novinar N1 Sovilj, ne zna, nije mu ni otac, ni majka, zna da to nije kriminal. A ako su Branko, ili Nebojša, Stefanović, počinili bilo kakav kriminal, jedva čeka da to državni organi ispitaju.

 

Kako je novinar Sovilj nastavio da pita pitanje, predsednik da traži da mu novinar pročita šta mu piše na telefonu, i ko mu šalje pitanja, on ne vidi na naočare, novinar je zamolio predsednika da se ne zavitlavaju. Predsednik je odgovorio da se on ne zavitlava.

 

I voistinu se pokazalo da se ne zavitlava, netom je javljeno da je Predsednik, zbog srčanih problema, završio na VMA. Pokazalo se da je zavitlavanje sa novinarom, i javnošću, jače od svih atentata na Vučić gospodina. Promptno je razaslano da je novinar Sovilj ništa do alkoholičar, da je gurao telefon Predsedniku usta, da to ne može tako, ko zna kako taj telefon zrači i koji su tu bacili u pitanju, a tek da se Predsedniku kaže da se zavitlava, tek to ne može u Vučićevoj demokratiji.

 

Kako bilo, iako pred vratima smrti, Predsednik je preživeo, i posle dva dana, koji su bili duži od dve godine, se vratio na radno mesto da nastavi da se punom parom zavitlava. Jer šta je no zavitlavanje, ako na konkretna pitanja odgovaraš da Branku Stefanoviću nisi ni otac, ni majka, te da je Bastaćev kum uzbunjivač, a ne neki Obradović iz "Krušika", koji je obelodanio da državni vrh omogućava privatnicima da pljačkaju vojnu fabriku i sve nas.

 

Još da se kaže da je na izborima u Belorusiji, Lukašenko, sa partijama koje kontroliše, osvojio svih 110 mandata. Opozicija izgubila i dva poslanička mesta koja imala. Treba li reći da Vučić treba da nastavi da se punom parom, i brže, jače, bolje, zavitlava.

Blogovi

  • Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

    Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne [...] dalje | blog

    Bez kraja Pre 6 dana 18 sati u Bez kraja

  • Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

    Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, [...] dalje | blog

    Bez kraja Pre 12 dana 18 sati u Bez kraja

  • "Laki je malo nervozan"

    Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog [...] dalje | blog

    Bez kraja Pre 16 dana 12 sati u Bez kraja

  • Profesor Milić i zbori i tvori...

    U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put [...] dalje | blog

    Bez kraja Pre 20 dana 18 sati u Bez kraja