Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
19.02.2020, 10:11

Vučiću, sedi, i pokri se

č: | fb:

Ove nedelje, na N1, emitovan je dokumentarni film "Vladalac" – politička biografija Alerksandra Vučića – ekipe novinara Slaviše Lekića. Šta se videlo, ono što se zna, i što treba ponavljati, da je Vučić bio, i ostao, radikalski potrčko, bez obrzira na sva skupa odela koja je ogrnuo.

 

Vučić je odgovorio, takoreći dok je emitovan prvi deo filma, gde nego na rijaliti "Ćirilici", tvrdeći da su to "četiri sata nepatvorene mržnje", da ga napadaju iz lične mržnje i što vodi nezavisnu politiku. Te da to nije samo mržnja, već i žalopojka za starim vremenima u kojima su uživali. Još otkrio da je samo on meta, te da su politički protivnici, do sada, potrošili 27 miliona strana (!) u dnevnicima i nedeljnicima protiv njega, a sve zbog zato što "Đilas, Šolak i Mišković ne mogu da se pomire što je na vlasti!".

 

Najavio i da posle izbora, a šta će mu, neće imati pardona, SNS će na lokalu, i u Parlamentu, smeniti 50 posto ljudi, dok će 70 posto ministara dobiti šut kartu. SNS poslanici u Skupštini odma' potrčali da ne budu u 50 posto smenjenih, svi rekeli da film predstavlja najgnusniju i najprimitivniju propagnadu, koja ima za cilj širenje mržnje protiv Predsednika. Kao da su pisali priloge za biografiju svog vođe, prijavili da se u filmu mogla videti neverovatna količina laži, kleveta, neistina i uvreda, da je Vučić lažov, destruktivan, toksičan, neuračunljiv, radioaktivan, ratni huškač, maltene ratni zločinac...

 

U celini i celosti se javio i SNS, i najoštrije protestvovao protiv prljave kampanje, koju deo opozicije vodi protiv predsednika Srbije: Najnoviji napad, u režiji tajkuna Đilasa, Šolaka i Miškovića, izveden je preko njihovog medija, kroz propagandnu emisiju u kojoj je predsednik Vučić izložen brutalnim uvredama iz koji jedino izvire nepatvorena mržnja. Dok u njegovoj politici nema marketinga, jevtinih kalkulacija i mržnje protiv neistomišljenika, ali ima mnogo uverenja, ideala i ljubavi za Srbiju i srpski narod!

 

Kao kec na deset, što nije moglo da uđe u film, Izborni štab je promptno doneo odluku da SNS izlazi na izbore pod imenom "Aleksandar Vučić – Za našu decu!". Da se smrzneš od ovolike količine bezobrazluka.

 

U film, iz objektivnih razloga, nije ušla ni Minhenska epizoda sa potpisivanjem akta o uspostavljanju železničkog i avio saobraćaja između Beograda i Prištine. Posrednik, američki ambasador Grenel, je na delu pokazao da su ugled Vučića, i Srbije sa njim, najveći u istoriji. Njegovo posredovanje se svelo na komande: Odmakni stolicu, sedi, potpiši, hvala lepo! Takva poniznost se svakodnevno kompenzuje radikalskom osionošću i urušavanjem institucija na domaćem terenu. Zato, Vučiću, sedi, i pokri se, ušima, ili nosom, jer to je organ, koji ti, zahvaljujući lažima i vlasti zasnovane na otimačini, najbrže raste. 

         

Blogovi