Tema: Predsednički izbori 2017

 • Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
  Rezultati izbora

  Vučić pobedio u Kolubarskom okrugu

  Prema preliminarnim rezultatima predsedničkih izbora, koje je saopštila Republička izborna komisija, najviše glasova u Valjevu osvojio je Aleksandar Vučić 51,19 posto glasova birača.

 • Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
  Rezultati izbora

  Aleksandar Vučić predsednik Srbije u prvom krugu

  Prema podacima agencije Ipsos, na osnovu 86,2 odsto obrađenih podataka, predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić osvojio je 54,9 odsto glasova.

 • Glasanje (foto: Đorđe Đoković)
  Predsednički izbori

  Izlaznost do 18 časova 48,54 posto

  U Valjevu je do 18.00 časova na predsedničke izbore izašlo 48,54 posto birača, rekao je koordinator radnog tela RIK-a u Valjevu Aleksandar Purić. Kako je naglasio to su podaci na osnovu pet biračkih mesta koje je odredio Republički zavod za statistiku.

 • Glasačla kutija (foto: Đorđe Đoković)
  Predsednički izbori

  Izlaznost do 10.00 časova 8,07 posto

  U Valjevu je do 10.00 časova na predsedničke izbore izašlo 8,07 posto birača, rekao je koordinator radnog tela RIK-a u Valjevu Aleksandar Purić. Kako je naglasio to su podaci na osnovu pet biračkih mesta koje je odredio Republički zavod za statistiku.

 • Glasanje (ilustracija) (foto: Đorđe Đokovic)
  Otvorena birališta

  Srbija bira predsednika

  U Srbiji se danas održavaju izbori za predsednika Republike na kojima će građani moći da se opredele između 11 kandidata. Jutros je u 7.00 časova otvoreno 118 biračkim mesta na teritoriji Valjeva na kojima će moći da glasa 79.047 punoletna građanina, dok se 119. nalazi u valjevskom Kazneno-popravnom zavodu za maloletnike.

 • Knez Miloševa (BID zona) (foto: Đorđe Đoković)
  Predsednički izbori

  U Valjevu upisano 79.047 birača

  Na području Valjeva u biračkom spisku nalazi se 79.047 birača, rečeno je Kolubarskim.rs u Gradskoj upravi, što je manje u odnosu na prošlogodišnje parlamentarne izbore u aprilu kada je bilo 79.532 birača.

 • Vojislav Šešelj sa pristalicama (foto: Đorđe Đoković)
  Vojislav Šešelj u Valjevu

  Veća je razlika između mene i ostalih nego između mene i Vučića

  Lider radikala Vojislav Šešelj potvrdio je juče u Valjevu da je između njega i Aleksandra Vučića mnogo manja razlika nego između njega i ostalih predsedničkih kandidata. "Mnogo veća razlika između mene i Jeremića, Jankovića, Obradovića, Radulovića, nego između mene i Vučića".

 • Saša Radulović (foto: Đorđe Đoković)
  Saša Radulović u Valjevu poručio

  "Izbori su prilika da Vučića pošaljemo na biro za nezaposlene"

  Lider pokreta Dosta je bilo i predsednički kandidat Saša Radulović je juče u Valjevu građanima poručio da na ovim izborima imaju priliku da promene sistem i sve ono što je loše u Srbiji, a Aleksandra Vučića pošalju na biro za nezaposlene. „Ovo je naša zemlja, lepa i bogata, a ne Vučićeva korumpirana partijska država“, rekao je Radulović.

 • Zajednički skup SNS i SPS (foto: Đorđe Đoković)
  Zajednički skup SNS i SPS podrške predsedničkom kandidatu

  "Ne u mračnu dosovsku prošlost, nego u svetlu budućnost sa Vučićem"

  Na zajedničkom skupu podrške Aleksandru Vučiću, koji su organizovali SNS i SPS u Centru za kulturu gde se okupilo oko 600 pristalica, čulo se skandiranje "Vučiću, Vučiću", ali i "Slobo, Slobo".

 • Saša Janković (foto: Đorđe Đoković)
  Kandidat za predsednika Srbije u Valjevu

  Saša Janković: "Radiću samo ono što piše u Ustavu Srbije"

  "Radiću samo ono što piše u Ustavu Srbije u kome je napisano kako Država treba da izgleda i šta je čiji posao", poručio je kandidat za predsednika Srbije Saša Janković večeras u Valjevu i obećao građanima da će im vratiti osmeh, dostojanstvo i sigurnost.