Registracija Prijava preko FB

Tema: Protesti

 • Plato ispred DS (foto: Kolubarske.rs)
  Razgovori "Pod lipom"

  "Mediji u lancima propagande"

  Od ove subote umesto građanskih protesta "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona", biće organizovani razgovori "Pod lipom" od 19 časova na prostoru ispred sedišta valjevskog odbra DS, stara železnička stanica. Gosti su novinari Antonela Riha, Vukašin Obradović, Predrag Vujanac i Darija Ranković.

 • Protest na Desankinom vencu (foto: Kolubarske.rs)
  Šest meseci protiv Vučića

  "Ovom režimu kraj će doći vrlo brzo, a naše je da istrajemo"

  Protesti "1 od 5 miliona", koji traju već šest mseci na trgovima i ulicama, sinoć su održani istovremneo u preko 50 gradova u Srbiji, a među njima je i Valjevo. Ovom režimu kraj će doći vrlo brzo, a naše je da istrajemo i da ne gubimi nadu.

 • Protest Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
  Šesnaesti protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona"

  "Klevete su postale obrazac blaćenja ljudi i dovođenje u pitanje njihovih života"

  Na građanskom protestu "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" sinoć su govorili profesor Čedomir Čupić i narodni poslanik DS Dejan Nikolić. Poručili su građanima da istraju u protestima i da više nikada nikome ne dozvole da uzurpira vlast!

 • Protest Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
  Protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona"

  "Režim Aleksandra Vučića pada na proleće sledeće godine"

  "Režim Aleksandra Vučića će pasti na proleće sledeće godine, kada će biti održani izbori, a do tada moramo se svi zajedno boriti da ti izbori budu slobodni i fer", poručili su predstavnici opozicije sinoć na protestima "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona".

 • Protest Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
  Protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona"

  Videnović: "Borimo se za normalnu zemlju"

  "Nemojte verovati u priče da su protesti propali. Dokle god ste spremni da se borite za slobodu, demokratiju, normalnu zmlju, nemojte da imate dilemu da ćemo svi zajedno u tome i uspeti“, poručila je sinoć na protestima Maja Videnović, narodni poslanik DS.

 • Protest Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
  Na Desankinom vencu

  "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" - četrnaesti put

  Građanski protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" večeras, po četrnaesti put, na Desankinom vencu od 19.30 časova. Na protestu će govoriti Maja Videnović poslanik u Skupštini Srbije. Potom će građani krenuti u prtestnu šetnju Karađorđevom, Pop Lukinom, Pantićevom, ponovo Karađorđevom do Gradskog Trga.

 • Zoran Lutovac (foto: Kolubarske.rs)
  "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" - 13-ti put

  Lutovac: "Ako ne promenimo sistem ništa nismo uradili"

  "Protesti u Srbiji trajaće dokle god bude trebalo, nećemo dozvoliti fingirane izbore, a ako ne promenimo sistem ništa nismo uradili", poručeno je sa protesta "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" na kome su govorili predsednik i potpredsednik DS Zoran Lutovac i Tamara Tripić.

 • Protest Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
  Na Desankinom vencu

  "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" - trinaesti put

  Građanski protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" večeras, po trinaesti put, na Desankinom vencu od 19.30 časova. Na protestu će govoriti predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac i potpredsednica te stranke Tamara Tripić. Nakon toga biće organizovana protestna šetnja gradskim ulicama; Karađorđevom, Pop Lukinom, Sinđelićevom, ponovo Karađorđevom do Gradskog trga.

 • Protest Valjevo bez straha - #1 od 5 (foto: Đorđe Đoković)
  Protest "Valjevo bez straha - #1 od 5”

  "Nova razvojna faza protesta" – formiranje slobodnih zona u Srbiji

  Sinoć je u Valjevu na protestnom skupu najavljena "nova razvojna faza protesta", koja počinje već od danas u Beogradu, formiranjem prve slobodne zone u Srbiji, koja će se "proširiti na celu zemlju". Lider Dveri Boško Obradović je rekao da je za prethodnih pola godine napravljena politička revolucija u Srbiji koja je ujedinila opoziciju protiv ove vlasti.

 • Protest u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
  Na Desankinom vencu

  DVANAESTI PROTEST "VALJEVO BEZ STRAHA - #1 OD 5 MILIONA"

  Građanski protesti "Valjevo bez straha - #1 od miliona" nastavljaju se danas. Na Desankinom vencu od 19.30 časova govoriće Milojko Pantić novinar i Dragana Rakić potpredsednica Demokratske stranke. Nakon toga sledi šetnja centralnim gradskim ulicama.