Registracija Prijava preko FB

Tema: Protesti

 • Pošta (foto: Đorđe Đoković)
  Drugi dan za redom

  Štrajkuju zaposleni i u valjevskoj pošti

  Zaposleni u valjevskoj pošti i danas su u štrajku, tako su se pridružili kolegama u poštama u Srbiji u potpunoj obustavi rada nezadovoljni visinom plate. Kažu da njihove zarade iznose od 32.000 do 39.000 dinara.

 • Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
  Skup podrške "Sloboda za Aleksandra"

  "Teška vremena stvaraju jake i hrabre ljude"

  Valjevo jeste grad heroja. Jednom su pokušali da uzmu ulicu u Beogradu, Stevanu Filipoviću i daju je čoveku koji je bio ustaša, a drugi će ulicu dobiti kad tad, a to je uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović, rečeno je sinoć na skupu podrške "Sloboda za Aleksandra" u Valjevu.

 • Sloboda za Aleksandra (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Skup podrške na Gradskom trgu

  Sloboda za Aleksandra Obradovića

  I ovog petka od 18 časova na Gradskom trgu biće organizovan skup podrške "Sloboda za Aleksandra". Govoriće Gordana Marinković Savović, Dobrica Veselinović, Nikola Jovanović i Moma Kovačević. "Ne dozvolimo da Aleksandar ostane zatočenik. Pokažimo solidarnost, stanimo uz Aleksandra".

 • Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
  Skup podrške "Sloboda za Aleksandra"

  Istopila se "glava šećera" uz pomoć hrabrog Aleksandra Obradovića

  Održan je još jedan skup podrške "Sloboda za Aleksandra". Na Gradskom trgu bili i roditelji valjevskog uzbunjivača. Rečeno je da ništa više neće biti isto i da je "glava šećera" konačno pala u vodu i rastopila se uz pomoć hrabrog i pravednog Aleksandra Obradovića.

 • Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
  Na Gradskom trgu u 18 časova

  Skup podrške "Sloboda za Aleksandra"

  Na Gradskom trgu na skupu podrške "Sloboda za Aleksandra" govoriće profesor Fakulteta političkih nauka dr Čedomir Čupić, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović, student “1 od 5 miliona” Miodrag Simović i Bogoljub Arsenijević Maki.

 • Aleksandar Obradović u kućnom pritvoru (foto: Đorđe Đoković)
  Na Gradskom trgu podela info materijala o valjevskom uzbunjivaču

  Lokani front Va: Pre dva meseca uhapšen je Aleksandar Obradović

  Danas u 14.40 obeležavajući tačno dva meseca otkako je uhapšen Aleksandar Obradović, aktivisti Lokalnog fronta Va organizovaće na Gradskom trgu podelu informativnog materijala o valjevskom uzbunjivaču.

 • Skup podrške Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
  Skup podrške "Sloboda za Aleksandra"

  Srbija se umiriti ne može posle ove afere sa "Krušikom"

  Afera "Krušik" i hrabrost Aleksandra Obradovića doveli su ovaj režim u problem iz koga ne znaju, ali i ne mogu da izađu. Naše je samo da udaramo u tu jednu tačku koja je simbol kriminala i korupcije, a to je "Krušik", rečeno je sinoć na skupu podrške "Sloboda za Aleksandra".

 • Protest na Gradskom trgu Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
  Skup podrške "Sloboda za Aleksandra"

  "Budi Valjevac-budi na Trgu"

  "Budi Valjevac-budi na Trgu", piše u pozivu za večerašnji skup podrške "Sloboda za Aleksandra", koji počinje u 18 časova na Gradskom trgu. Govoriće Boško Obradović, Dragana Rakić i Milan Dumanović.

 • Skup podrške Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
  Skup podrške "Sloboda za Aleksandra"

  "Dok su nam srce, misli, duša i jezik slobodni ne mogu nas zatamničiti"

  "Zahtevamo da Aleksandar Obradović bude pušten iz kućnog pritvora jer njemu tamo nije mesto, on treba da ima počasno mesto u Srbiji, treba da bude gost na RTS-u da ohrabri druge ljude koji znaju za manipulacije da o tome slobodno javno progovore", čulo se sinoć na skupu podrške "Sloboda za Aleksandra".

 • Skup podrške - Sloboda za Aleksandra (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
  Gradski trg u 18 časova

  Skup podrške – "Sloboda za Aleksandra"

  Protest i potpisivanje peticije "Sloboda za Aleksandra" večeras od 18 časova na Gradskom trgu. Aleksandru će podršku pružiti: Siniša Kovačević, dramatrug i potpredsednik Narodne stranke, Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke i Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret", navode u pozivu organizatori.