Registracija Prijava preko FB

Tema: Protesti

 • Roditelji na Desankinom vencu
  Protest zbog zatvaranja škola

  Roditelji poručuju: Deci ne treba uskraćivati pravo na normalno školovanje

  Nezadovoljni odlukom da valjevski srednjoškolci pređu na onlajn nastavu, a osnovci viših razreda na kombinovani model, sinoć su se na Desankinom vencu okupili roditelji tražeći da se "škole ne zatvaraju" te da se i njihovoj deci omogući normalno školovanje.

 • Olistao dalekovod
  Žitelji sela bez struje poručuju

  "Opet smo prevareni, radikalizovaćemo proteste"

  Nije ispoštovan dogovor da će do 3. septembra biti zamenjeni izolatori na dalekovodu Valjevo-Kamenica, kao i da će biti završeno raskresavanje dalekovoda, otuda ćemo naše proteste radikalizovati, poručili su meštani osam sela. Prevarili su nas, ništa im ne verujemo...

 • Protestna šetnja (foto: Živan Milivojević)
  Žitelji osam sela ne odustaju

  Nastavljen protest zbog loše struje

  Žitelji osam sela valjevskog kraja i u nedelju su organizovali protestnu šetnju putem Valjevo-Loznica i poručili da neće odustati i pored brojnih pritisaka i ucena. O navodnoj poseti ministarke Mihajlović Beomuževiću u petak ne znaju ništa!

 • Protestna šetnja (nedelja 15.08.) (foto: Milan Rakić)
  Traže da se problem sa strujom trajno reši

  Žitelji valjevskih sela drugu nedelju za redom u pretestnoj šetnji

  Žitelji osam sela, koji više od deceniju i po nemaju redovno snabdevanje strujom, i juče su organizovali protestnu šetnju. Nezvanično saznajemo, Ministarka Mihajlović u utorak dolazi u Valjevo da razgovara sa građanima, meštani kažu nisu pozvani, a i da jesu ne bi išli.

 • Protesti u Pričeviću (foto: Đorđe Đoković)
  Sektor za odnose da javnošću ED Srbije

  Saopštenje umesto odgovora na pitanja o problemu sa strujom

  Pobuna meštana osam sela valjevskog kraja nije samo "probudila" i uzdrmala nadležne, nego je podstakla i meštane ostalih sela valjevskog kraja, koji takođe godinama "žive u mraku", da zatraže pomoć.

 • Protestna šetnja meštana osam sela (foto: Đorđe Đoković)
  Meštani osam sela zbog lošeg snabdevanja strujom

  Protestna šetnja umesto blokade puta Valjevo-Loznica

  Umesto najavljene blokade magistralnog puta Valjevo-Loznica, meštani sela Pričević, Tupanci, Beomužević, Stave, Vragočanica, Osladić, Oglađenovac i Kamenica, odlučili su se za pretestnu šetnju tom magistralnom saobraćajnicom do centra Pričevića u dužini od blizu dva kilometra.

 • Njiva u koju je bespravno ušao bager (foto: DjordjeDjokovic)
  Zbog nerešene eksproprijacije

  Meštani Popučaka blokirali radove na saobraćajnici Iverak-Lajkovac

  Meštani sela Popučke blokirali su radove na izgradnji brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac zbog toga što još uvek nisu dobili rešenje o eksproprijaciji, a novčane ponude za njihova gazdinstva su, kako kažu sramotno niske.

 • Protest malih privrednika (foto: Kolubarske.rs)
  Nakon razgovora sa gradonačelnikom

  Mali privrednici uputili molbu za prekid zabrane rada

  Mali privrednici su gradskom rukovodstvu uputili molbu kojom se traži prekid zabrane rada. Delegacija ugroženih preduzetnika pre podne je razgovarala sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem i njegovim saradnicima.

 • Protest malih privrednika (foto: Đorđe Đoković)
  Protest valjevskih malih privrednika

  Gondole i Crvene jabuke nisu opasne, a kafići i frizerski saloni jesu!?

  Mali privrednici - ugostitelji, vlasnici frizerskih i salona lepote, cvećara, butika, muzičari..., njih stotinak, protestovali su danas u centru Valjeva ispred Gradske uprave tražeći da im se dozvoli da rade ili da im se pomogne...

 • Protest nezadovoljnih građana (foto: Đorđe Đoković)
  Na Gradskom trgu

  Protest nezadovoljnih građana i u Valjevu

  Na Gradskom trgu večeras se okupilo par stotina, pretežno mladih, Valjevaca izražavajući negodovanje zbog loše vlasti, manipulacija, laži, diktature i batinaša. Učesnici protesta su mirno sedeli, a "provokatori" su prostorije SNS gađali jajima.