Plakat Kavkaski krug kredom
Plakat Kavkaski krug kredom
27.09.2021, 11:32

Na Abro festu "Kavkaski krug kredom"

č: | fb:

Treće večeri pozorišnog festivala Abro fest još jedna premijera. Pred valjevskom publikom večeras diplomci Fakulteta dramskih umetnosti iz Beograda, klasa profesora Marije Milenković, sa predstavom "Kavkaski krug kredom", Bertolda Brehta koja je dobila "Gran pri" i proglašena najboljim ostvarenjem na evropskom studentskom festivalu održanom u Moskvi. 

 

Pozorišni reditelj Miroslav Trifunović kaže da valjevska publika ima retku priliku da pogleda ovu značajnu predstavu koja putuje svetom i podseti se na velikog klasika i inovatora Bertolda Brehta, kao i na čuvene songove Kurta Vajla.

 

"Kavkaski krug kredom", u ponedeljak 27. septembra na velikoj sceni Centra za kulturu od 20 časova. Obavezne su maske i propisana fizička distanca, a kapacitet gledališta je zbog epidemioloških mera smanjen na ispod 50 posto. 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 20 sati 44 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 23 sati 33 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.