Plakat Kavkaski krug kredom
Plakat Kavkaski krug kredom
27.09.2021, 11:32

Na Abro festu "Kavkaski krug kredom"

č: | fb:

Treće večeri pozorišnog festivala Abro fest još jedna premijera. Pred valjevskom publikom večeras diplomci Fakulteta dramskih umetnosti iz Beograda, klasa profesora Marije Milenković, sa predstavom "Kavkaski krug kredom", Bertolda Brehta koja je dobila "Gran pri" i proglašena najboljim ostvarenjem na evropskom studentskom festivalu održanom u Moskvi. 

 

Pozorišni reditelj Miroslav Trifunović kaže da valjevska publika ima retku priliku da pogleda ovu značajnu predstavu koja putuje svetom i podseti se na velikog klasika i inovatora Bertolda Brehta, kao i na čuvene songove Kurta Vajla.

 

"Kavkaski krug kredom", u ponedeljak 27. septembra na velikoj sceni Centra za kulturu od 20 časova. Obavezne su maske i propisana fizička distanca, a kapacitet gledališta je zbog epidemioloških mera smanjen na ispod 50 posto. 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 16 sati 1 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 18 sati 38 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara