Mountain Music Fest (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
Mountain Music Fest (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
10.08.2023, 07:02

Mountain Music Fest za vikend na Divčibarama

č: | fb:

Mountain Music Fest, celodnevni planinsko-muzički festival održava se na Divčibarama ovog vikenda, od 11. do 13. avgusta, a poznata je i detaljna satnica sva tri dana festivala.

 

Festivalske kapije se otvaraju u petak 11. avgustau 17.00 časova, a pola sata nakon zvaničnog početka festivala na glavnoj bini nastupiće pop dvojac Dolores. U 18.45 časova na scenu stupa rok sastav Bjesovi, dok će od 20.15 posetioci imati prilike da slušaju Rundeka & Ekipu. Prvo veče MMF-a zatvoriće DJ MKDSL uz svoju Kluboslaviju, koju će ljubitelji jugoslovenskog evergrina i elektronskog zvuka na Main stejdžu slušati od 22.00 časa.

 

Drugog dana, u subotu 12. avgusta muzički program počinje od 12.00 časova, kada će Vinyl stejdžu ploče vrteti Kostur. Na dva sata smenjivaće se DJ-jevi Shone, DirtyHarry, Chvarei Mashala, a ova elektronska bina se zatvara nastupom DJ Shomii-ja, koji će puštati muziku od 22.00 do ponoći.

 

Za dobru zabavu i još bolju muziku ispred glavne bine drugog dana zaduženi su Rambo Amadeus od 17.00 časova, a potom i KKN od 18.30 časova. Od 20.00 nastupaće mostarski bend Zoster, zatim od 21.30 hip-hop dvojac Prti Bee Gee, dok će drugi dan festivala pank-rok zvukom zatvoriti Goblini od 23.00 časa.

 

Najmlađa bina – Breza stage, 12. avgusta ugostiće Funkier Project od 13.00 časova, potom Milovana i prijatelje od 15.00, dok će ekipa DJ-eva iz Beograda, Nevena Jeremić i Luton & Šćepine vragolije zatvoriti ovu binu naizmeničnim nastupima od 19.00 do 21.00 čas.

 

MMF Afterday, odnosno nedelja 13. avgust rezervisana je za opuštanje uz jugoslovenske hitove i Peđu Radovića počev od 12.00, nakon čega će nastupom od 15.00 festival zatvoriti Velle.

Mountain Music Fest (arhiva)

Mountain Music Fest (arhiva) (Foto: Kolubarske.rs)

 

Pored kvalitetne muzike, u okviru osmog izdanja festivala biće organizovani i drugi interesantni sadržaji tokom celog dana - adrenalinski, avanturistički, sportski, kreativni i naučni.

 

Satnica za sadržaje poput Avantura park, Zipline-a, panoramske vožnje žičarom, zatim kreativnihi edukativnih radionice, radionica plesa i joge, možete pogledati na veb-sajtu mmf.rs.

 

Podsećamo, za sve posetioce koji nisu uspeli da organizuju smeštaj, MMF obebeđuje besplatan kamp, koji se nalazi u neposrednoj blizini festivalskih kapija.

 

Karte su prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs, a mogu se kupiti i na ulazu na festival. Kao i svih prethodnih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

 

Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 10 sati 25 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar