Atheist Rap (foto: Highwaystar Fest)
Atheist Rap (foto: Highwaystar Fest)
07.09.2023, 09:34

Uspešan drugi Highwaystar Fest

č: | fb:

U Valjevu je uspešno održan drugi Highwaystar Fest, ove godine organizovan na pomoćnom terenu ZSK-ovog fudbalskog stadiona. Prvo izdanje festivala održano je prošle godine u holu Centra za kulturu, dok je ove godine festival napredovao pa je bio neophodan i veći prostor. Pored dosta neočekivanih tehničkih i logističkih problema, ali i finansijskih, Highwaystar Fest je ipak tokom dva dana usrećio oko hiljadu posetilaca, koji su nakon obe večeri otišli dalje sa osmehom na licu.

 

Prvo veče nastupili su valjevski sastavi Prospekt i Invazija, te legendarni novosadski pank bend Atheist Rap, a drugo veče završeno je regionalnim punk folk wellness zvezdama Brkovima, pre kojih su nastupili Senshi, koji su publiku uspešno pripremili za Brkove, kao i Ascend i Rulja Inc.

(Foto: Highwaystar Fest)

Ogranizatori se zahvaljuju svima koji su 1. i 2. septembra došli na pomoćni teren ZSK-ovog stadiona i napominju da će dati sve od sebe da se ova tradicija nastavi, a da Highwaystar Fest sledeće godine poraste u nešto još veće, sa još većom posetom publike, ali i nekim dodatnim sadržajem. Zainteresovani svakako dodatne informacije i novosti o festu mogu pratiti na Facebook i Instagram stranicama Highwaystar Festa.

Aktuelno

Železničar sa pobednickim peharom (foto: OK Železničar)
Odigran ovog vikenda Pre 1 sati 56 minuta

OK Železničar pobednik memorijala "Radovan Beli Marković"

Domaći Železničar osvojio je drugi Memorijalni odbojkaški turnir "Radovan Beli Marković". Organizator turnira bio je OK Železničar, u znak sećanja na književnika, koji je bio počasni predsednik...

Raskrsnica Sinđelićeve i Pantićeve (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 dan 3 sati

Izmena saobraćaja zbog zamene zatvarača

JKP Vodovod Valjevo obaveštava građane da će, od ponedeljka, 25. septembra 2023. godine, zbog zamene zatvarača u šahti na raskrsnici ulica Sinđelićeva i Pantićeva biti izmenjen saobraćaj.

Borba vitezova (foto: Nemanja Jovanović)
Nova manifestacija Kulturnog centra 23.09.2023

Prvi ubski "Viteški dan"

U subotu od 11 do 19 časova na Opštinskom brdu Šepkovac biće održan prvi "Viteški dan". Reč je o manifestaciji koja će posetiocima dočarati duh, tradiciju i kulturu srednjovekovne Srbije,  · 6 komentara