Atheist Rap (foto: Highwaystar Fest)
Atheist Rap (foto: Highwaystar Fest)
07.09.2023, 09:34

Uspešan drugi Highwaystar Fest

č: | fb:

U Valjevu je uspešno održan drugi Highwaystar Fest, ove godine organizovan na pomoćnom terenu ZSK-ovog fudbalskog stadiona. Prvo izdanje festivala održano je prošle godine u holu Centra za kulturu, dok je ove godine festival napredovao pa je bio neophodan i veći prostor. Pored dosta neočekivanih tehničkih i logističkih problema, ali i finansijskih, Highwaystar Fest je ipak tokom dva dana usrećio oko hiljadu posetilaca, koji su nakon obe večeri otišli dalje sa osmehom na licu.

 

Prvo veče nastupili su valjevski sastavi Prospekt i Invazija, te legendarni novosadski pank bend Atheist Rap, a drugo veče završeno je regionalnim punk folk wellness zvezdama Brkovima, pre kojih su nastupili Senshi, koji su publiku uspešno pripremili za Brkove, kao i Ascend i Rulja Inc.

(Foto: Highwaystar Fest)

Ogranizatori se zahvaljuju svima koji su 1. i 2. septembra došli na pomoćni teren ZSK-ovog stadiona i napominju da će dati sve od sebe da se ova tradicija nastavi, a da Highwaystar Fest sledeće godine poraste u nešto još veće, sa još većom posetom publike, ali i nekim dodatnim sadržajem. Zainteresovani svakako dodatne informacije i novosti o festu mogu pratiti na Facebook i Instagram stranicama Highwaystar Festa.

Aktuelno

Slobodan Gvozdenović (foto: Kolubarske.rs)
Bez kraja Pre 20 sati 46 minuta

Što dolikuje volu, ne dolikuje Jupiteru!

Ocenjivanje načina na koji se u skupštinama vode sednice, sastavni je deo ocenjivanja sednica i parlamentarizma uopšte. U tom smislu ni prvo vođenje sednice naše gradske Skupštine, ne zaslužuje...  · 9 komentara

 (foto: )
Otvoren do 1. septembra Pre 18 sati 18 minuta

Konkurs za književnu nagradu "Radovan Beli Marković"

Biblioteka "Radovan Beli Marković" iz Lajkovca raspisala je početkom jula Konkurs za književnu nagradu za roman ili knjigu pripovedaka (priča) objavljene na srpskom jeziku u prošloj ili ovoj...