Atheist Rap (foto: Highwaystar Fest)
Atheist Rap (foto: Highwaystar Fest)
07.09.2023, 09:34

Uspešan drugi Highwaystar Fest

č: | fb:

U Valjevu je uspešno održan drugi Highwaystar Fest, ove godine organizovan na pomoćnom terenu ZSK-ovog fudbalskog stadiona. Prvo izdanje festivala održano je prošle godine u holu Centra za kulturu, dok je ove godine festival napredovao pa je bio neophodan i veći prostor. Pored dosta neočekivanih tehničkih i logističkih problema, ali i finansijskih, Highwaystar Fest je ipak tokom dva dana usrećio oko hiljadu posetilaca, koji su nakon obe večeri otišli dalje sa osmehom na licu.

 

Prvo veče nastupili su valjevski sastavi Prospekt i Invazija, te legendarni novosadski pank bend Atheist Rap, a drugo veče završeno je regionalnim punk folk wellness zvezdama Brkovima, pre kojih su nastupili Senshi, koji su publiku uspešno pripremili za Brkove, kao i Ascend i Rulja Inc.

(Foto: Highwaystar Fest)

Ogranizatori se zahvaljuju svima koji su 1. i 2. septembra došli na pomoćni teren ZSK-ovog stadiona i napominju da će dati sve od sebe da se ova tradicija nastavi, a da Highwaystar Fest sledeće godine poraste u nešto još veće, sa još većom posetom publike, ali i nekim dodatnim sadržajem. Zainteresovani svakako dodatne informacije i novosti o festu mogu pratiti na Facebook i Instagram stranicama Highwaystar Festa.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 3 sati 24 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 20 sati 28 minuta

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara