Predstava Mišići (foto: Đorđe Đoković)
Predstava Mišići (foto: Đorđe Đoković)
02.04.2015, 08:44

„Mišići“ u Zvezdara teatru

č: | fb:

Gradsko pozorište „Abrašević“ gostuje u beogradskom, renomiranom „Zvezdara teatru“. Večeras, sa početkom u 19:30 sati, na velikoj sceni koja nosi ime „Danilo Bata Stojković“ biće odigrana predstava „Mišići“ čija su dosadašnja izvođenja izazvala veliku pažnju i odlične ocene pozorišne javnosti.

Dramski predložak je sačinjen po motivima iz memoarske, romaneskne i istoriografske građe, a reditelj je Miroslav Trifunović. Ova velika, ansambl-predstava nastala je u saradnji Gradskog pozorišta „Abrašević“ sa Kulturnim centrom Mionica i Dramskim studiom Valjevske gimnazije. Dramatizaciju je uradila Tamara Jakovljević, kostimografiju potpisuje Branka Šišinački Obradović, scenografiju i vizuelni identitet predstave kreirao Dušan Arsenić, muziku komponovao dr Voja Milutinović.

Tridesetočlani glumački ansambl predvode : Katarina Vićentijević, Dragan Lukić, Branko Antonić, Petar Ninić, Ljubivoje Marković, Angelina Lukić, Goranka Kalember Lučić i Božidar Milić.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 2 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...