Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
16.04.2015, 14:02

“Neugasli cvetovi srpske vatre”

č: | fb:

Dramski studio Valjevske gimnazije, u Centru za kulturu od 20 časova, odigraće predstavu “Neugasli cvetovi srpske vatre” po tekstu i u režiji Anđelke Cvrkotić Vidaković, profesorke srpskog jezika i književnosti u Valjevskoj gimnaziji.

Ovom predstavom valjevski gimnazijalci daju svoj doprinos akciji za prikupljanje sredstava za renoviranje Neurološkog odeljenja Opšte bolnice. Cena karte za večerašnju predstavu Dramskog studia je simbolična i iznosi 100 dinara, a celokupan prihod biće dat u humanitarne svrhe, za sređivanje Neurološgkog odeljenja. Akciju adaptacije ovog odeljenja su prošle godine pokrenuli zaposleni, da bi od februara ove godine bila intenzivirana zahvalkjujući Blic fondaciji i emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem” na TV Prva.

Pozivajući sugrađane na večerašnju predstavu “Neugasli cvetovi srpske vatre”, direktor Valjevske gimnazije dr Vojislav Andrić kaže da je ovo mali doprinos gimnazijlaca kako bi uslovi rada na Neurološkom odeljenju bili poboljšani.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 2 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...