Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
29.04.2015, 13:36

„Suditi Nušiću” na sceni Centra za kulturu

č: | fb:

Premijera pozorišne predstave „Suditi Nušiću”, učenika i profesora Valjevske gimnazije, je večeras od 20 časova na sceni Centra za kulturu. Ova predstava ima humanitarni karakter, jer je prihod od prodaje ulaznica, premijere i reprize planirane za sutra uveče, namenjen za izgradnju rampe za invalidska kolica u prizemlju Valjevske gimnazije, kod ulaza iz Đačkog kluba ''Gimnazijalac''. Izgradnja rampe je način da se pomogne đacima škole, ali i svima sa posebnim potrebama koji ulaze u zgradu Gimnazije.

Predstava ''Suditi Nušiću'' rađena je prema scenariju profesora Milana Popovića u režiji profesorke srpskog jezika i književnosti Krune Glušac. Muziku potpisuje profesor Vladimir Janković, dok je scenografiju uradila profesorka istorije umetnosti Nataša Kristić.

Premijera predstave ''Suditi Nušiću'' večeras u 20 časova na sceni Centra za kulturu, dok će repriza biti igrana sutra, 30.aprila, takođe od 20 časova. 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...